Antena Meniu Search
x

Pe litoral distracția e mare, indiferent de vreme. Cu umor, turiştii reuşesc să nu lase vremea să le strice vacanţa

Soarele este scump la vedere weekendul acesta pe litoral, dar turiştii au găsit rapid alternative pentru distracţie şi pentru relaxare.

Vezi și

Soarele este scump la vedere weekendul acesta pe litoral, dar turiştii au găsit rapid alternative pentru distracţie şi pentru relaxare. Pe şezlong, în ambianţa valurilor, au citit o carte. Alţii au găsit vremea potrivită pentru o plimbare. Şi hotelierii le-au venit în ajutor. Cu piscine interioare, jocuri de societate sau ateliere de creaţie pentru copii, dar şi pentru părinţi.

Cu umor, turiştii reuşesc să nu lase vremea să le strice vacanţa. Iar cu haine ceva mai groase să ţină piept temperaturilor scăzute. 

Apa este caldă doar în piscinele interioare, la hotel. În pachetele turistice, hotelierii au inclus şi alte activităţi de interior pentru familii.

Iar de distracţia celor mai mici se pot ocupa profesioniştii. Administratorii de hoteluri au deschis ateliere de creaţie atât pentru copii cât şi pentru părinţi. Aici, micuţii se pot relaxa alături de părinţi şi totodată pot crea şi un cadou personalizat.

Cu tot felul de activităţi, multe hoteluri au reuşit să aibă chiar şi pe vreme mohorâtă un grad de ocupare de peste 80%. 

O noapte de cazare, la un hotel de trei stele, cu mic dejun inclus costa în jur de 260 de lei, pentru două persoane. 

De mâine, tarifele cresc cu 30 la sută. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Pe litoral distracția e mare, indiferent de vreme. Cu umor, turiştii reuşesc să nu lase vremea să le strice vacanţa