Antena Meniu Search
x

Pe urmele bicicletei

I s-a furat bicicleta Octaviei, prezentatoarea Observatorului Special, iar Stoica și Tănase s-au transformat în detectivi.

Vezi și

 I s-a furat bicicleta Octaviei, prezentatoarea Observatorului Special, iar Stoica și Tănase s-au transformat în detectivi. Niciun detectiv de pe lumea asta nu poate să rezolve cazul stând la birou.

Are nevoie de informaţii din teren. Şi fiecare amănunt contează. Tocmai de aceea, neobosiţii Stoica şi Tănase s-au dotat corespunzător şi au ajuns la locul faptei.

Însă amprentele nu îi satisfac pe proaspeţii detectivi. Au nevoie şi de un martor. Neobosiţii Stoica şi Tănase sunt de părere că vecinul Flick nu este atât de nevinovat pe cât pare. Mai ales că şi el are bicicletă.

Detectivii de ocazie nu au ce face, aşa că îl şterg pe Flick de pe lista suspecţilor. Speră, însă, că vor obţine mai multe informaţii chiar de la victima hoţului de biciclete.

Neobosiţii par să devină brusc obosiţi. E normal. Meseria de detectiv nu e pentru oricine. Dar, cine ştie, poate hoţul poate fi convins să aducă bicicleta de unde a luat-o. Iar în cazul în care apelul disperat al lui Tănase nu are efectul scontat, promitem "aducătorului" un selfie cu autograf. Selfie cu cine vrea el, doar să aducă bicicleta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Pe urmele bicicletei