Antena Meniu Search
x

Cât costă o nuntă memorabilă în această vară România. Cele mai tari meniuri și locurile exclusiviste pentru o mega-petrecere

Nunta nu mai este de mult doar o petrecere. Tinerii însurăţei ajung să cheltuiască zeci de mii de euro ca să iasă din tipar.

Vezi și

Nunta nu mai este de mult doar o petrecere. Tinerii însurăţei ajung să cheltuiască zeci de mii de euro ca să iasă din tipar.

Candy bar, filmare cu dronă, şedinţe foto, dar şi cele mai exclusiviste locuri din Capitală. Sunt câteva dintre must have-urile de anul acesta.

Doar meniul este cel care rămâne tradiţional. Sunt puţini mirii care îşi pot închipui nunta lor fără sarmale, dar şi fără muzică populară.

Pentru cei mai mulţi îndrăgostiţi, nunta este momentul care merită sărbătorit fără să numeri banii.

Astfel, doar filmarea poate să coste şi 1500 de euro. Iar dacă tinerii îşi doresc şi imagini din dronă, mai plătesc 300 de euro. Cheltuielile nu se opresc aici.

O tendinţă actuală foarte importantă este căutarea locaţiilor care au un spaţiu afară, dacă se poate şi un spaţiu verde, e şi mai bine!

Iar patronii sălilor de evenimente au grijă să satisfacă dorinţele mirilor. Meniurile cu băutură şi mâncare variază între 80 şi 100 de euro.

Raluca şi Costin mai au o lună până la nuntă. Vor să fie un eveniment personalizat şi au fost atenţi la toate detaliile.

"Ne place şi muzica populară, am ales un band care să îndeplinească toate criteriile,adică de la rock până la muzică populară. Noi ne-am cunoscut în Franţa, la Paris, şi ne-am gândit că dacă acolo a început povestea noastră de dragoste să facem şedinţa foto acolo", povestesc cei doi.

Şi mult căutatul candy bar încearcă să iasă din tipar. Preţurile încep de la 1750 de lei şi se calculează în funcţie de mărimea mesei pe care sunt puse dulciurile şi nu pe numărul de persoane.

Astfel, la o nuntă cu 100 de invitaţi, costurile doar pentru mâncare şi băutură ajung la 7 mii de euro.

Un candy bar generos costă în jur de 500 de euro, iar pentru fotografii şi şedinţe foto e nevoie de încă 2500 de euro.

O formaţie poate cere un onorariu şi de 5000 de euro. Se adaugă, desigur, şi cheltuielile cu ţinuta.

Rochia de mireasă şi costumul de mire, la o nuntă cu pretenţii, pot costa şi 15 mii de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Cât costă o nuntă memorabilă în această vară România. Cele mai tari meniuri și locurile exclusiviste pentru o mega-petrecere