Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Pericol de explozie intr-un bloc din Botosani

Linistea unui bloc din Botosani a fost deranjata, in miez de noapte, de mai multe echipaje de pompieri, politisti si angajati de la o companie de gaze. Cu totii s-au grabit sa inlature pericolul unei explozii

de Redactia Observator

la 14.04.2013 , 11:23

Un vecin speriat, care a simtit la timp mirosul de gaz, a sunat la 112. Omul, al carui apartament avea probleme, nici nu si-a dat seama ca propriul apartament ar fi putut deveni o adevarata bomba. El si sotia lui se uitau linistiti la televizor in momentul in care au auzit forfota pe scara blocului. S-au trezit ca pompierii le bat si lor in usa. “Pe apelul 112, a fost o solicitare de gaze la un imobil pe strada Pacea. S-a constat ca imobilul nu era racordat la reteaua de gaz, asa ca era la butelie. Dupa ce au fost verficate toate apartamentele din imobil, a fost identificat proprietarul de unde apareau aceste scapari”, a declarat Florin Vitelaru, de la ISU Botosani.

Muncitorii de la compania de gaze au efectuat mai multe verificari la ceasul buteliei si, impreuna cu pompierii, au reusit sa inlature pericolul.

Cei doi soti au avut noroc ca vecinii au dat alarma la timp si, astfel, au scapat cu viata.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Pericol de explozie intr-un bloc din Botosani