Antena Meniu Search
x

Pericol în Sibiu! Un bărbat a făcut o pasiune din a sparge parbrizele maşinilor

E panică într-un cartier din Sibiu. Un bărbat a devenit spaima oraşului, după ce a făcut o pasiune din a sparge geamurile maşinilor.

Vezi și

 E panică într-un cartier din Sibiu. Un bărbat a devenit spaima oraşului, după ce a făcut o pasiune din a sparge geamurile maşinilor care îndrăznesc să parcheze într-un loc pe care îl consideră al lui.

Maşina pe care o conduce este prea departe de maşina pe care urmează să o lovească. Bărbatul dă cu spatele, trage stânga de volan, cât să se apropie mai mult de autoturism, apoi dă lovitura. La propriu.

Ascuns în spatele unor ochelari de soare, bărbatul loveşte cu sete parbrizul. Teoretic, fără motiv. Practic, nu ar fi prima dată când face aşa ceva, spun martorii.

Până acum, nimeni nu ştia cine-i păgubeşte pe şoferii care parchează în zonă. Putea trece neobservat şi de data asta. Acum însă a fost şi el lovit de ghinion.

Şoferul păgubit a depus plângere la poliţie. Iar imaginile ar trebui să le fie de folos poliţiştilor. Poliţiştii urmează să-l audieze pe bărbatul cercetat pentru distrugere. Numai în iulie, la poliţie au fost înregistrare patru astfel de plângeri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Pericol în Sibiu! Un bărbat a făcut o pasiune din a sparge parbrizele maşinilor