Antena Meniu Search
x

Permisia lui Becali se apropie de sfârşit

Şi-a strâns în braţe soţia, fiicele şi mama, i-a primit pe apropiaţi la palat, acum trebuie să se întoarcă la Penitenciar

Vezi și

 Şi-a strâns în braţe soţia, fiicele şi mama, i-a primit pe apropiaţi la palat, acum trebuie să se întoarcă la Penitenciar

Cu Dumnezeu înainte. Şi cu Rolls-ul la picioare. Aşa şi-a început Gigi Becali ziua libertăţii. La un an de când a fost arestat, a ieşit pe Poarta Albă la ora 9:00, iar după două ore claxona la poarta vilei din Pipera.

"Vorbesc cu voi pentru că trebuie să se obişnuiască lumea, că nu sunt un câine care să fie arătat când vrea cineva sau cum vrea cineva. Sunt un om, nu sunt sălbatic, vorbesc cu oamenii, nu mă arată nimeni cum vreau, numai Dumnezeu poate să mă arate, cum vrea cum vreau, şi cu cine vrea, şi când vrea. Asta este programul meu: familie, cimitir, poliţie".

În casă, Becali a zăbovit cât să-şi tragă sufletul. "Mi-am luat fetele in brate si m-am dus la icoana mea! Nu am plâns, ca apoi plângeau fetele mai tare. Am zis- gata, am terminat!".

A mers apoi, la cimitir, cu tot alaiul de jurnalişti după el. Dar celor de acasă a vrut să le facă viaţa mai uşoară. "Când vorbeam cu mama îi spuneam: nu vreau să vin acasă, vreau să stau cu Hristos că-l iubesc mai mult pe El". Becali a aprins o candelă la mormântul mătuşii şi a îngenuncheat, apoi, la cel al tatălui.

A recunoscut şi că mai aşteaptă o graţiere de la Băsescu. Una colectivă, înainte să îi expire mandatul. Sau graţierea de la un viitor preşedinte. Înainte să dea cu subsemnatul le secţia de poliţie, unde trebuia să-şi anunţe sosirea, Gigi a citit din plângerile pe care le va trimite preşedintelui ţării, premierului, ministrului justiţiei şi directorului SRI.

După turul început de dimineaţă, Gigi a anunţat că ziua porţilor deschise cu presa s-a încheiat. La ora 13.00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Permisia lui Becali se apropie de sfârşit