Antena Meniu Search
x

Peste 40 de milioane de euro s-au cheltuit weekend-ul acesta pe litoral

Sute de mii de oameni au fost weekend-ul acesta la Marea Neagră. Acum, că plaja s-a mai eliberat un pic, iar soarele s-a mai temperat, patronii şi micii comercianţi de pe litoral au timp să vadă rezultatele

Vezi și

Sute de mii de oameni au fost week-end-ul acesta la Marea Neagră. Acum, că plaja s-a mai eliberat un pic iar soarele s-a mai temperat, patronii şi micii comercianţi de pe litoral au timp să vadă rezultatele

Peste 40 de milioane de euro le-a adus în buzunare cel mai aglomarat week-end din acest sezon. Şi a fost abia primul val. Şi sfârşitul de săptămână care urmează se anunţă extrem de bogat. 

Turiştii au venit cu sutele de mii, comercianţii au rămas cu zâmbetul pe buze şi buzunarele pline. Pe plajă, şezlogurile s-au ocupat încă înainte de răsăritul soarelui.

În medie, fiecare turist a cheltuit aproximativ 200 de lei pe zi pentru cazare şi mic dejun. Adică, doar într-o zi, în casele de marcat ale pensiunilor şi hotelurilor au intrat peste 46 de milioane de lei.

Pe lângă banii de cazare, turiştii au mai cheltuit şi aproximativ 50 de lei pentru masa de prânz şi cină. Adică 11 milioane şi jumătate. Când tragem linia, vedem că pe litoral, în doar trei zile s-au încasat peste 40 de milioane de euro. Şi a fost abia primul weekend foarte aglomerat la malul mării din acest sezon.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Peste 40 de milioane de euro s-au cheltuit weekend-ul acesta pe litoral