Antena Meniu Search
x

Petre Daea vrea să popularizeze shaorma de oaie

Românii vor shaorma cu de toate, ministrul Agriculturii vrea shaorma de oaie! Petre Daea îşi propune să introducă în meniuri lipia cu miel sau berbecuţ.

Vezi și

Românii vor shaorma cu de toate, ministrul Agriculturii vrea shaorma de oaie. Petre Daea îşi propune să introducă în meniuri lipia cu miel sau berbecuţ. Cum este o carne pretenţioasă, ministrul cere cursuri speciale în şcolile profesionale. Cu o armată de bucătari pregătiţi, Daea poate câştiga răboiul cu puiul din restaurantele fast-food.

Petre Daea visează chiar să introducă shaorma de oaie în restaurante. 

Pentru planul lui Daea, este nevoie de bucătari pregătiţi. Aşa că ministrul propune cursuri speciale în şcolile profesionale, unde tinerii să înveţe cum se prepară această carne. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Petre Daea nu se opreşte doar la shaorma. În 2018, vrea să revitalizeze şi cercetarea în agricultură, despre care spune că a fost abandonată în ultimii ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Petre Daea vrea să popularizeze shaorma de oaie