Antena Meniu Search
x

Petrecere bavareză, cu bere din belșug, la Sibiu. Festivalul Cibinfest durează zece zile

Sute de oameni, români şi străini, s-au mutat la Sibiu pentru 9 zile! Asta pentru că nu au vrut să rateze festivalul berii, care se desfăşoară în această perioadă în inima Ardealului.

de Redactia Observator

la 20.09.2019, 17:32

Vezi și

Sute de oameni, români şi străini, s-au mutat la Sibiu pentru 9 zile! Asta pentru că nu au vrut să rateze festivalul berii, care se desfăşoară în această perioadă în inima Ardealului. Indiferent de vârstă, aceştia s-au bucurat nu doar de berea care a curs valuri, ci şi de mâncarea tradiţional bavareză.

Petrecerea a început cu prima halbă de bere. N-a mai durat mult şi ringul de dans a devenit neîncăpător. Ba chiar aroma de hamei le-a dat curaj unora să încerce şi mişcări mai îndrăzneţe sus, pe mese.

Dacă ai prietenii aproape, iar berea curge în valuri, distracţia este garantată. Iar când în peisaj apar şi preparatele bavareze, se mănâncă pe săturate. 

Atmosfera bavareză din Sibiu i-a cucerit şi pe străini. Au avut numai cuvinte de laudă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cibinfest are loc în Piaţa Mare din Sibiu şi ţine zece zile. Bere va fi din belşug. Pentru amatori, organizatorii au pregătit peste o sută de mii de litri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Petrecere bavareză, cu bere din belșug, la Sibiu. Festivalul Cibinfest durează zece zile