Antena Meniu Search
x

Un barbat a facut scandal la nunta fostei sale sotii

Petrecere de nunta cu scandal, azi-noapte, in judetul Neamt. Mult prea gelos ca sa accepte ca fosta sotie s-a recasatorit, un barbat s-a razbunat violent pe invitati. Tinta era, evident, ginerele, doar ca el a reusit sa-si ia mireasa si sa fuga.

Vezi și

In haosul creat, doar jandarmii au mai putut calma spiritele. Doi oameni au ajuns la spital, iar alte cateva zeci, la sectia de politie.

O armata de jadarmi si mascati a incearcat sa tina in frau o mana de tineri manati de gandul razbunarii. Aproape ca le-au scapat din maini. Un mascat a fugit dupa un individ si a reusit sa-l prinda.

L-a imoblizat, apoi toti scandalagii au fost bagati in autospeciala. Martorii au fost legitimati si imprastiati.

In paralel, medicii de pe un echipaj de ambulanta s-au grabit sa ajunga la victime. Armele albe folosite de argresori i-au ranit serios pe doi nuntasi, tata si fiu, care au vrut sa aplaneze conflictul. Ei eu avut nevoie de ingrijiri de specialitate.

Haosul a fost creat de fostul sot al miresei. Nu a putut accepta gandul ca femeia este acum a altui barbat si a vrut sa se razbune pe ginerica. N-a reusit, insa, fiinca omul s-a facut nevazut cu tot cu proaspata sotie.

Politistii i-au audiat toata noaptea atat pe scandalagii, cat si pe agresori. Ei sunt cercetati acum pentru ultraj contra bunelor moravuri si distrugere.

Cat despre miri, au ramas si fara dar de nunta, pentru ca invitatii au fugit care incotro, dar si cu o amintire urata despre ziua care ar fi trebuit sa fie cea mai frumoasa din viata lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Un barbat a facut scandal la nunta fostei sale sotii