Antena Meniu Search
x

Video Petrecere în avans de 8 martie. Sute de turiști au luat cu asalt piscine cu apă termală de la Băile Felix

Sute de turişti au petrecut în avans 8 Martie, la Băile Felix. În piscinele cu apă termală, oamenii au dansat fără griji într-o ploaie de spumă. Seara, distracţia s-a mutat într-un restaurant supraaglomerat. Poliţiştii verifică acum dacă oamenii au respectat regulile de protecţie impuse de starea de alertă.

de Evi Popa

la 07.03.2021, 19:34

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Petrecerea cu spumă a încins rapid atmosfera în bazinul termal din Băile Felix. Întreaga zi, doamnele şi domnişoarele au fost dezmierdate cu zâmbete largi şi cocktailuri ca-n vremurile bune. Ba chiar, pentru câteva ore, turiştii cu sete de normalitate şi dor de distracţie au uitat de pericolul pandemiei. 

DJ: Haideţi să stăm puţin distanţaţi. 

Păstrarea distanţei a fost însă o probă de foc. În complexul bihorean, aproximativ 1000 de oameni veniţi din Timişoara, Braşov sau Târgu Mureş au sărbătorit în avans Ziua Femeii. 

Turistă: Soţul meu mi-a făcut surpriză de 8 martie. A picat foarte bine, numai că e un pic cam rece, din păcate. 

Reporter: De ce tocmai în Felix? 

Turist: Peste tot este închis. Am vrut să mergem în Braşov, Şi la Bucureşti am vrut să plecăm şi e închis. 

Tânără: Mi-a făcut iubitul supriză. Totul mi se pare super fain. 

Dumitru Fekete, administrator complex: Le-am pregătit un weekend romantic, care cuprinde două nopţi de cazare, masă, o cină romantică. 

Cina romantică a intrat însă rapid în vizorul poliţiştilor. Imaginile transmise live pe Facebook arată cum, în local, turiştii au ocupat toate scaunele, iar mesele erau aşezate una lângă alta. 

Alina Dinu, purtător de cuvânt IPJ Bihor: Poliţiştii bihoreni efectuează verificări acolo împreună cu resprezentanţii celorlalte instituţii de control abilitate, iar în funcţie de rezultat vor fi luate măsuri legale. 

Astăzi, în Bihor, incidenţa a ajuns la 1,71 de cazuri la mia de locuitori. Asta înseamnă că restaurantele pot funcţiona la interior doar la o capacitate de maximum 30%. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Petrecere în avans de 8 martie. Sute de turiști au luat cu asalt piscine cu apă termală de la Băile Felix