Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Polițiștii, huiduiți în momentul în care au vrut să oprească o petrecere în Mamaia

La final de vară, poliţiştii nu mai răzbesc pe târâmul distracţiei fără limite de la malul mării. În cluburile de lux din Mamaia, au fost huiduiţi în momentul în care au vrut să oprească petrecerile la care participau sute de tineri. Asta deşi era trecut de miezul nopţii şi, potrivit legii, toate terasele ar fi trebuit să fie închise. Singura armă a oamenilor legii e amenda care valorează cât o sticlă de şampanie.

de Redactia Observator

la 30.08.2020 , 21:52

  • Omul de afaceri Viorel Cataramă a povestit revoltat pe Facebook că a fost scos cu forţa din club, deși trecuse de miezul nopții
  • Poliția a oprit și concertul lui Jador

La 15 minute după miezul nopţii, când toate terasele ar fi trebuit să fie închise, muzica încă răsuna în nordul staţiunii Mamaia, în zona celui mai cunoscut club exclusivist de la malul mării. Opt jandarmi însoţiţi de doi poliţişti au făcut slalom printre petrecăreţi şi s-au oprit direct la Dj-ul care mixa în continuare.

Polițist: În secunda asta opriţi toată muzica! Da?

În clubul care a ajuns să numere amenzile precum şampaniile vândute, dansau sute de tineri, unul lângă altul. Unii s-au arătat nemulţumiţi de prezenţa oamenilor legii şi au început să huiduie.

Vezi și

Printre ei, omul de afaceri Viorel Cataramă, care a povestit revoltat pe Facebook că a fost scos cu forţa din club.

„Deodată, la miezul nopții, năvălește un comando format din 10-15 jandarmi, toți cu măști, într-o demonstrație de forță ireală! După un moment de uluială, toată lumea începe să huiduie! Chiar crede cineva că virusul apare numai spre dimineață? De ce trebuie să fim abuzați atât de brutal? Să vă spun ceva: nici măcar în comunism nu era posibilă o astfel de situație!”, a scris Cataramă pe Facebook.

Cu câteva ore înainte, în acelaşi club, răsunau sirenele. Aşa şi-a marcat ziua de naştere fiul lui Marian Vanghelie, Alexandru. Ospătarii au cărat pe umeri o masă pe care se văd cel puţin 13 sticle de şampanie.

Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța: Poliţiştii au identificat trei societăţi comerciale unde nu se respecta distanţarea socială. În primul caz, este vorba despre un club din staţiunea Mamaia care a fost amendat cu 20.000 de lei.

O amendă cât preţul uneia dintre cele mai ieftine şampanii din meniu.

Şi tot în staţiunea distracţiei fără limite, la începutul acestui weekend, poliţiştii au oprit concertul cântăreţului Jador, la care se adunaseră sute de tineri. 10.000 de lei a plătit patronul terasei care a găzduit show-ul.

În imagini se văd şi mai mulţi agenţi de securitate, care nu fac altceva decât să aibă grijă ca mulţimea să nu se apropie prea tare de scena pe care era cântăreţul.

Numai în cluburile din Mamaia, în acest weekend, poliţiştii au dat amenzi de 42.000 de lei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Polițiștii, huiduiți în momentul în care au vrut să oprească o petrecere în Mamaia