Antena Meniu Search
x

Petrecerile cu spumă, o nouă atracţie pentru turişti pe litoralul românesc

Mersul pe litoral doar pentru a lenevi pe plajă sau a face baie în mare nu mai pare să fie suficient pentru a-i mulţumi pe tinerii dornici de distracţie.

de Redactia Observator

la 29.07.2019, 10:55

Vezi și

Mersul pe litoral doar pentru a lenevi pe plajă sau a face baie în mare nu mai pare să fie suficient pentru a-i mulţumi pe tinerii dornici de distracţie.

Mai nou, la modă sunt petrecerile cu spumă stropite cu şampanie scumpă. Iar domnii cu dare de mână şi domnişoarele cu pretenţii se bucură din plin de astfel de răsfăţ.

Acest gen de petrecere pare a fi o reţetă de succes şi pentru profitul patronilor de localuri de pe litoral. 

Suntem în toiul verii, soarele e generos, iar remediul perfect împotriva caniculei pare să fi fost găsit pe această plajă din Mamaia. Răsfăţul unei băi cu spumă însoţite de o cupă cu şampanie.

Iar pentru ca tabloul unei petreceri cu adevărat reuşite să fie complet, animatoarele au încins şi mai mult atmosfera.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În acest weekend au fost aproape 100 de mii de turişti pe litoral. În zilele următoare se anunţă vreme frumoasă în continuare la malul mării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Petrecerile cu spumă, o nouă atracţie pentru turişti pe litoralul românesc