Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Petrecerile private, distracţia care prinde tot mai mult în viaţa de noapte a bucureştenilor

Pe vremuri, erau discotecile. Ulterior, le-am numit cluburi. Dar nici ele nu mai sunt la modă. Se poartă acum. petrecerile private. Dar nu vă gândiţi la ceva organizat simplu, restrâns, într-un bar sau într-o sală mică.

de Redactia Observator

la 27.08.2018 , 14:34

Pe vremuri, erau discotecile. Ulterior, le-am numit cluburi. Dar nici ele nu mai sunt la modă. Se poartă acum petrecerile private. Dar nu vă gândiţi la ceva organizat simplu, restrâns, într-un bar sau într-o sală mică. Sunt petrecerile cu cele mai inedite şi variate locaţii, niciodată aceleaşi, la care se intră cu invitaţie, şi doar cu recomandare. Conceptul a fost preluat din străinătate şi a prins imediat şi la noi.

Locaţii de top, Dj renumiţi, muzică de calitate si invitaţi aleşi pe sprânceană. Acesta este secretul unei nopţi de neuitat, in cadrul unui eveniment privat.

Nana Falemi: "Persoane cu care împărtăşesc aceleaaşi hobby-uri, muzica e farte mişto, genul ăsta de petreceri e mai chill aşa, pe gustul meu."

Vezi și

Pentru un asemenea party, doamnele aleg de regulă ţinute îndrăzneţe, pe care nu le prea pot afişa în alte părţi. Nu lipsesc accesoriile scumpe, tocurile ameţitoare şi genţile de firmă. Cât mai mici şi la preţuri cât mai mari.

Şi la petrecerile private, ca la orice eveniment monden, pozele la panou sunt aproape obligatorii. La fel şi selfie-urile. Doamnele sunt cele mai active la acest capitol. Uneori, şi domnii se lasă totuşi pozaţi. Între fete. 

Petrecerile private vin de obicei şi cu noutăţi. Aici poţi afla că, spre exemplu, cocktail-urile nu se mai poartă la pahar, fie el şi de cristal. Ci la pungă. 

Conceptul de petreceri private a ajuns în România acum trei ani. Ca să pătrunzi în lumea lor ai nevoie de o invitaţie de la organizatori. Aceasta poate fi primită, pe bază de prietenie desigur, sub formă de brăţară. La petrecerile mai mari, poate fi şi cumpărată. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Petrecerile private, distracţia care prinde tot mai mult în viaţa de noapte a bucureştenilor