Antena Meniu Search
x

Picior amputat de la o umflătură în talpă

Un medic din Cluj e acuzat că a mutilat un pacient. I-ar fi amputat piciorul, după ce omul s-a dus la spital pentru o umflătură în talpă.

Vezi și

 Un medic din Cluj e acuzat că a mutilat un pacient. I-ar fi amputat piciorul, după ce omul s-a dus la spital pentru o umflătură în talpă. Până în urmă cu un, familia Devre era una fericită. Tatăl, mama şi cei doi copii, de 10 şi 11 ani, zâmbesc într-o fotografie. Acum, chipurile lor sunt udate de lacrimi.

Calvarul lor a început în vara anului trecut. Atunci, Florin s-a dus la spital pentru că avea o umflătură la picior. Medicul i-a sugerat să se opereze. Şi a garantat că nu este deloc riscant.

Prima operaţia nu a decurs aşa cum se aşteptau, însă. Iar Florin a fost operat şi a doua oară. A stat câteva săptămâni în spital, apoi a fost externat. A suportat durerile timp de şapte luni. Apoi, starea lui s-a înrăutăţit.

Aşa că a mers să ceară explicaţii. Nu singur. Ci însoţit de un avocat. Medicul a spus, însă, că el nu a greşit cu nimic. Cazul a ajuns şi la urechile Comisiei de Malpraxis din Cluj-Napoca. Dar doctorul profesează în continuare.

Până să afle un răspuns din partea autorităţilor, Florin şi familia lui trebuie să supravieţuiască de pe o zi pe alta. O operaţie în Austria i-ar putea reda şansa la o viaţă normală. Dar nici nu visează la ea. Costă 50 de mii euro. Bani pe care familia nu îi are.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Picior amputat de la o umflătură în talpă