Antena Meniu Search
x

Pictura pe burtă, noua modă care face furori printre gravidele din România

Sarcina este pentru o femeie una dintre cele mai frumoase perioade ale vieţii. O transformare de nouă luni pe care viitoarele mămici vor să o imortalizeze în fotografii profesioniste. Iar o nouă modă face furori printre tinerele gravide din România: pictura pe burtă.

de Redactia Observator

la 22.07.2019, 22:57

Vezi și

Sarcina este pentru o femeie una dintre cele mai frumoase perioade ale vieţii. O transformare de nouă luni pe care viitoarele mămici vor să o imortalizeze în fotografii profesioniste. Iar o nouă modă face furori printre tinerele gravide din România: pictura pe burtă. Peisaje din natură ori personaje din desene animate sunt pictate pe piele pentru poze cât mai spectaculoase. Artiştii folosesc produse speciale, non-toxice, iar preţul începe de la 100 de lei.

Suntem în atelierul Ivonei Velicu din Mureş. La 35 de ani, tânăra artistă este cunoscută drept fata care aduce culoare în vieţile oamenilor. Este singura româncă ce a absolvit o şcoală internaţională de pictură pe faţă şi corp. Iar astăzi, are un client special. 

Andreea are 23 de ani şi este instructor de fitness. În luna septembrie, urmează să aducă pe lume un băieţel pe nume Victor. 

Pentru picturile inedite, Ivona foloseşte produse speciale, aduse din străinătate, care să nu afecteze sarcina. Toate vopselele sunt pe bază de apă şi au fost testate dermatologic. În medie, pictura pe burtică durează o oră.

Iar rezultatul este spectaculos, mai ales dacă totul este urmat de o şedinţă foto profesionistă. 

Ivona are un portofoliu impresionant. Poate desena peisaje din natură ori personaje din desene animate, la care adaugă un mesaj personalizat pentru viitorul copil. Preţul unui astfel de desen începe de la 100 de lei şi poate fi făcut şi pe faţă ori pe umeri. Printre clienţi, are şi copii sau femei în vârstă cu personalitate.

Până să ajungă în România, moda picturilor pe burtă a făcut furori şi printre vedetele de la Hollywood. Actiţa Kate Winslet şi-a lăsat burtica pictataă în cadrul unei campanii umanitare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Pictura pe burtă, noua modă care face furori printre gravidele din România