Antena Meniu Search
x

Piramida de sticlă din Galaţi

Pentru orice durere, orice banală răceală dăm fuga la farmacie. Iar de acolo, de multe ori plecăm cu o plasă de medicamente.

Vezi și

 Pentru orice durere, orice banală răceală dăm fuga la farmacie. Iar de acolo, de multe ori plecăm cu o plasă de medicamente. Şi pentru gât şi pentru nas şi pentru dureri de cap, că doar răceală fără ele nu există. Dar cum ar fi să ne putem trata stând relaxaţi pe un scaun, înconjuraţi de cristale, într-o piramidă?

Aşezată pe un scaun, relaxată, cu ochii închişi, doamna pare pregătită să intre într-o zonă crepusculară. Într-un loc unde se întâmplă multe lucruri. Dar toate bune, spune psihologul. Piramida vine şi aduce un echilibru.

Un echilibru găsit în scaunul ergonomic suspendat la 7 metri înălţime. Acolo, sus, cei veniţi la consultaţii sunt captivaţi de sunet, culoare, lumină, dar şi de cristale. Multe cristale, bineînţeles, tot în formă de piramidă, cu o puritate de 99%, puse pe tot corpul.

Este un procedeu similar cu spargerea pietrelor de la rinichi, procedeu care se realizează cu ajutorul ultrasunetelor. Blocajele energetice sunt tot un fel de "pietre". Dar, indiferent că sunt în ficat sau chiar în inimă, sunt distruse de ultrasunetele emise de piramida de cristal.

Doamna se simte foarte relaxată, dar - până să ajungă aşa - a avut nevoie să înveţe cum să se simtă în interiorul piramidei. Piramida psihologului Stelian Chivu este unică în Europa şi - pentru construirea ei - au fost necesari 4 ani de muncă.

Fiecare rocă are o energie proprie care ne îmbunatăţeşte starea de spirit şi ne ameliorează anumite boli. Adepţii tratamentelor alternative vor putea trece pragul piramidei din toamnă când întreaga construcţie va fi omologată la OSIM.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Piramida de sticlă din Galaţi