Antena Meniu Search
x

Piscina infinită, raiul exotic dintr-un sat de munte din Baia Mare (Video)

Dacă nu puteţi ajunge în locuri exotice de pe glob, să ştiţi că găsiţi şi la noi piscine ca-n Bali. Culmea, într-un loc în care ne aşteptăm mai puţin. Într-un sat pitoresc din Maramureş, turiştii pot face baie într-o piscină în mijlocul munţilor, construită după modelul "Infinity pool". 

de Redactia Observator

la 17.07.2020, 23:16

Vezi și
  • Piscina infinită este situată la 100 de metri deasupra drumului.

Imediat ce coborâm din pasul Gutâi în satul Mara, din inima Maramureşului, găsim un colţ de rai cu aer exotic. O piscină aşezată pe coastă, la 100 de metri deasupra drumului, cu un peisaj infinit. 

Din mijlocul piscinei, turiştii admiră cascada care izvorăşte din dealurile Maramureşului. Sunt serviţi cu cocktailuri pe buturugă în timp ce visează cu ochii deschişi. 

Alex, tânărul care a avut această idee, a călătorit mult în lume. Şi şi-a dorit să aducă acasă un strop din Bali. Foişoarele au fost acoperite iniţial cu stuf, dar pentru un tablou mai autentic l-a înlocuit cu şindrilă. 

Alex Vancea, proprietar: Iniţial a fost doar o piscină cu terasă, acum am făcut şi o bucătărie, am acoperit-o cu draniţă de-asta veche pentru că e mai frumoasă, chiar dacă nu durează aşa mult. Îţi dă o altă senzaţie. 

Turiştii care ajung în zonă nu pleacă până nu comandă o porţie de peşte din păstrăvărie, adus de chelneri îmbrăcaţi în costume tradiţionale. 

O noapte de cazare aici costă 300 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Piscina infinită, raiul exotic dintr-un sat de munte din Baia Mare (Video)