Antena Meniu Search
x

Plaja din Eforie Sud a fost înghiţită de valuri, în urma unei furtuni puternice în larg!

Totul a început azi-noapte şi a continuat astăzi, când vântul a suflat cu viteze de peste 65 de kilometri pe oră şi a fost furtună în larg.

Vezi și

Totul a început azi-noapte şi a continuat astăzi, când vântul a suflat cu viteze de peste 65 de kilometri pe oră şi a fost furtună în larg. De altfel, judeţul Constanţa este de câteva zile sub atenţionare meteo de vreme rea şi de cod galben de vânt.

În câteva ore, marea a cotropit în întregime plaja din Eforie-Sud. Pe alocuri, foişoarele salvamarilor au fost dărâmate, iar lemnele au fost luate de apă.

Este aproape imposibil să rezişti câteva minute la malul mării, vântul bate cu peste 65 de kilometri la oră, iar valurile sunt extrem de mari, ating chiar şi doi metri. 

Toate porturile de la Marea Neagră au fost închise, iar în Portul Midia, activitatea a fost, pur şi simplu, îngheţată. Marea este mai agitată ca niciodată în acest an, iar oamenii sunt sfătuiţi să stea cât mai departe de mal.

Pe faleză s-au format dune, nu se poate sta foarte mult aici, pentru că nisipul te loveşte violent în faţă.

Dar spectacolul mării furioase nu i-a lăsat indiferenţi pe trecători.

Nu este perntru prima dată când plajele dispar sub apă. În 2005, Obeliscul din Costineşti a fost pus la pământ, iar în 2012 şi 2016, plaje întregi din Eforie, Costineşti şi Vama Veche au fost înghiţite de mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri sociale » Plaja din Eforie Sud a fost înghiţită de valuri, în urma unei furtuni puternice în larg!