Antena Meniu Search
x

Plajă lângă Capitală. Bucureştenii au parte de umbreluţe şi sezlonguri pe malul lacului Bragadiru

Bucureştenii care n-au ajuns la munte ori la mare s-au relaxat pe lângă Capitală. S-au bronzat de dimineaţa până seara pe malul lacului Bragadiru, acolo unde au găsit o plajă în toată regula, cu umbreluţe şi şezlonguri.

Bucureştenii care n-au ajuns la munte ori la mare s-au relaxat pe lângă Capitală. S-au bronzat de dimineaţa până seara pe malul lacului Bragadiru, acolo unde au găsit o plajă în toată regula, cu umbreluţe şi şezlonguri. Alţii s-au orientat spre cherhanalele din Capitală, unde s-a gătit peşte proaspăt. Sau au pescuit chiar ei, pe bălţile aflate la doar câţiva kilometri de betoane.

Pe malul unei balti, pescarii au avut de treaba azi-noapte. Domnul Cristi n-a avut noroc. N-a prins nimic astăzi, dar spune că, în zile bune, are capturi impresionante de crap. Vine des la balta aflată la Gruiu, la 20 de kilometri de intrarea-n Capitală. Pentru 12 ore de pescuit, plăteşte doar 50 de lei. Dar prada nu o poate lua acasă, dar nu înainte de a face o poză cu captura. 

Pescarii care vor să înnopteze în cabanele de lemn de lângă apă plătesc 350 de lei pentru o noapte de cazare. În timpul săptămânii, pescuitul e interzis, însă în weekend oricine poate să-şi lanseze undiţa. 

Linişte nu e şi în bucătărie, unde peştele sfârâie pe plită. Un meniu la cherhana costă aproximativ 50 de lei pentru o singură persoană. În schimb, cu numai 20 de lei, puteţi savura sardine ca pe litoralul Greciei, în cherhanalele din Bucureşti. După ce au fost ţinute ore bune la marinat, cu oregano, usturoi şi ulei de măsline - s-au rumenit în cuptor. 

Şi după un răsfăţ culinar, merge şi o zi relaxantă la plaja nu la Mamaia, ci la Bragadiru, aici unde cei care nu au ajuns pe litoral se pot balaci in voie.

Intrarea la această plajă costă 10 lei - iar preţul include şi şezlongul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Plajă lângă Capitală. Bucureştenii au parte de umbreluţe şi sezlonguri pe malul lacului Bragadiru