Antena Meniu Search
x

Plajele amenajate din Mamaia au succes la turiști

Plajele din Mamaia încep să detroneze în preferinţele turiştilor români întinderile de nisip de peste mări şi ţări. Cu investiţii de sute de mii de euro, administratorii au reuşit să dea un nou aspect litoralului.

de Redactia Observator

la 29.06.2019, 23:42

Vezi și

Plajele din Mamaia încep să detroneze în preferinţele turiştilor români întinderile de nisip de peste mări şi ţări. Cu investiţii de sute de mii de euro, administratorii au reuşit să dea un nou aspect litoralului. Şezlonguri ergonomice create special de designeri străini şi leagăne pe nisip, în briza mării. Sunt doar o mică parte din noul decor cu care sunt întâmpinaţi turiştii în nordul litoralului.

Detaliile fac diferenţa între plaje, anul acesta, la malul mării. Cu un aer exotic - dar pe tărâm românesc - sunt atraşi turiştii pe o porţiune de nisip din Mamaia.

Mobilierul de plajă, creat de designeri străini, are un preţ pe măsură, aproximativ 750 de mii de euro.

Pe o altă plajă, turiştii sunt atraşi cu nisip fin ca în Caraibe. Aici, pentru un şezlong cu saltea şi prosop inclus, plătesc 30 de lei în timpul săptămânii şi 50 de lei în weekend.

Foarte important, nisipul se cerne. După cum vedeţi este un nisip foarte curat. Românii din ce în ce pun accent pe calitate.

Pernele, corturile şi leagănele instalate la malul mării transformă alt colţ de plajă într-o oază de relaxare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În sudul staţiunii Mamaia, acolo unde animatoarele au întreţinut atmosfera, plaja a fost o mare de oameni. Cei mai mulţi, veniţi în concediu. Dar au fost şi turişti care au vrut să marcheze ocazii speciale, la malul mării.

De luni, preţurile cresc pe litoral. Cazarea va fi mai scumpă cu până la 20%. În Mamaia sau Eforie Nord, pentru o noapte la hotel, turiştii vor plăti în plus aproximativ 50 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Plajele amenajate din Mamaia au succes la turiști