Antena Meniu Search
x

Video Plimbare inedită cu barca pe Dâmboviţa. Unii au şi gustat apa din râu: reacţia unui bărbat

Râul Dâmboviţa s-a transformat, în acest weekend, într-un spaţiu vibrant, plin de energie, veselie şi oameni veniţi să se bucure de natura din centrul oraşului. În cadrul unui eveniment inedit, menit să-i reconecteze pe locuitori cu apa, oamenii au putut admira Capitala din barcă. 

Mădălina Chiţac
de Mădălina Chiţac

la 23.09.2023, 21:33

Vezi și

Polul distracţiei este în acest weekend râul Dâmboviţa. "Am descoperit cât de frumoasă este Dâmboviţa dintr-o barcă, mai exact dintr-o canotcă ce a fost construită şi folosită chiar de campionul Ivan Patzaichin", arată Mădălina Chiţac, reporter Observator.

Cu barca pe râul Dâmboviţa

"Perspectiva de pe apă e foarte mişto", spune un bucureştean. "E o experienţă unică. Şi mă bucur că am putut să fiu azi aici", mărturiseşte altcineva. "Plimbarea a fost extraordinară. Vremea e superbă, iar bărcuţa asta face toţi banii", crede un român. 

Cei care au rămas pe uscat s-au putut delecta cu diferite activităţi. "Bricolăm nişte bărci. Chiar ei le bricolează. Primesc piesele şi ei le asamblează. Şi după aceea le pot lansa la apă", a explicat Carolina.

Pe acelaşi subiect

"Fac o mică pictură inspirată de râul Dâmboviţa. Trebuie să fim atenţi şi să îngrijim natura care ne înconjoară. Şi să fim mai atenţi la frumuseţea din jurul nostru", spune Bianca Moga

Unii au băut apă din Dâmboviţa

Iar cine a dorit, a putut gusta apă chiar din râul Dâmboviţa. "Este o apă foarte bună. Ea are un filtru ultra sensibil. Dar filtrul nu-i schimbă mineralitatea şi gustul", spune unul dintre cei care au gustat apa.

"Dâmboviţa Delivery îşi propune să aducă oraşul mai aproape de râu. Iar Dâmboviţa, dintr-un râu utilitar pentru oraş, să devină o oază naturală. Un spaţiu public, un loc pe care să-l folosim în fiecare zi şi să ne bucurăm de el", spune Teodor Frolu, Asociaţia Ivan Patzaichin.

"Vine din dorinţa noastră de a ne recupera spaţiul public al râului din oraş. Râul Dâmboviţa fiind cel mai mare spaţiu nefolosit din Bucureşti. O resursă, o nestemată, pe care nu o folosim la adevărata lui valoare", crede Tamina Lolev, organizator eveniment.

Evenimentul Dâmboviţa Delivery se încheie duminică seară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Plimbare inedită cu barca pe Dâmboviţa. Unii au şi gustat apa din râu: reacţia unui bărbat