Antena Meniu Search
x

Ploile torențiale au făcut prăpăd în Galaţi. Un întreg cartier a fost înghiţit de ape

De aproape o lună vremea este la extreme în toată țara, schimbările sunt bruște, avem momente de soare, ca apoi să urmeze furtuni. Iar veştile nu sunt deloc bune. Aproape toată ţară se află sub coduri galbene şi portocalii de ploi torenţiale, vijelii şi grindină până mâine noapte.

de Redactia Observator

la 18.06.2021, 17:06

Vezi și

De aproape o lună vremea este la extreme în toată țara, schimbările sunt bruște, avem momente de soare, ca apoi să urmeze furtuni. Iar veştile nu sunt deloc bune. Aproape toată ţară se află sub coduri galbene şi portocalii de ploi torenţiale, vijelii şi grindină până sâmbătă noapte.

În unele zone cantităţile de apă vor depăşi şi 80 de litri pe metru pătrat. Una dintre cele mai afectate localităţi este Galaţi. Acolo, după o ploaie torenţială care a durat o oră, canalizările nu au mai făcut faţă puhoaielor, iar străzile şi curţile oamenilor s-au inundat.

În doar câteva zeci de minute un cartier întreg din Galaţi a fost inundat. Străzile şi curţile oamenilor au fost umplute de apă, iar traficul a fost paralizat. Oamenii surprinşi de ploaia torenţială au fost nevoiţi să meargă prin şuvoaiele care le ajungeau până la genunchi.Și un adăpost de animale din oraş a fost inundat. Câinii s-au urcat pe cuşti, iar reprezentanţii adăpostului au cerut ajutorul autorităţilor.

Aproape toată ţară se află sub coduri galbene şi portocalii de ploi torenţiale, vijelii şi grindină până mâine, la ora 23:00. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Ploile torențiale au făcut prăpăd în Galaţi. Un întreg cartier a fost înghiţit de ape