Antena Meniu Search
x

Polițiștii nu l-au salvat pe judecător

Era judecător şi şi-a pus capăt zilelor sărind de pe un bloc cu zece etaje din Râmnicu Vâlcea. Momentul extrem a fost filmat, de un bărbat care a văzut totul din blocul vecin

Vezi și

Era judecător şi şi-a pus capăt zilelor sărind de pe un bloc cu zece etaje din Râmnicu Vâlcea. Momentul extrem a fost filmat, de un bărbat care a văzut totul din blocul vecin. 

Judecătorul se plimbă pe terasa blocului. Ţine capul plecat şi din gesturi, pare abătut. Fumează ţigară, după ţigară. Din blocul vecin doi soţi îl privesc. Ei sunt cei care au sunat la 112. Pentru că l-au văzut că e agitat. Pe terasă îşi fac apariţia doi poliţişti. Dar judecătorul nu vrea să stea de vorbă.

Îşi face avânt şi sare de pe bloc. Un poliţist încearcă să-l oprească dar este prea târziu.

Judecătorul se numeşte Emil Marina. Lucra la secţia de Contencios Administrativ a Tribunalul din Râmnicu Vâlcea. Un om respectat printre colegi. O fire introvertită.

Martorii cred că magistratul a premeditat totul pentru că nu locuia în blocul respectiv. S-a plimbat timp de douăzeci de minute. Iar poliţiştii nu au reuşit să-l oprească.

După ce imaginile au fost publicate pe internet, poliţia a anunţat că pe bloc au ajuns doi negociatori. Emil Marina ar fi avut un episod de depresie, cu două săptămâni în urmă. El a fost înmormântat ieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Polițiștii nu l-au salvat pe judecător