Antena Meniu Search
x

Politicienii români au fost primii la vot

România în Europa înseamnă cetăţean cu drepturi depline! Primul drept, de a fi ales în forumul suprem!Astăzi, politicienii români au făcut un adevărat tur de forţă

Vezi și

România în Europa înseamnă cetăţean cu drepturi depline! Primul drept, de a fi ales în forumul suprem!Astăzi, politicienii români au făcut un adevărat tur de forţă

O fotografie azi, pentru legitimaţia de mâine. De europarlamentar, de deputat sau senator în Parlamentul României. Sau pur şi simplu de lider politic. Pâna la Parlamentul Europei, politica dâmboviţeană arată, încă o dată, cât de exotică poate fi!

"Asistentele" lui Mazăre l-au condus pe edil până în faţa cabinei de vot. Au avut o contribuţie şi la introducerea buletinului în urnă. Apoi, au plecat în pas de defilare. E drept, ca pe podium, nu ca la armată, deşi uniforma le recomanda.

La Parlamentul European, se fac legile, însă, pe internet, facebook-ul dictează. Aşa că o fotografie la vot ţine loc de îndemn. Elena Udrea nu a întârziat să arate asta. "Sunt convinsă ca vom ajunge sa traim asa cum ne dorim cu toţii", a declarat aceasta. A părut că e relaxată si a venit îmbrăcată în blugi şi tricou. La tocuri, însă, n-a putut să renunţe.

La fel ca ea, şi cealală Elenă a politicii româneşti şi-a completat istoricul de pe facebook cu o fotografie nouă. Scria, desigur, "votat"!

În ziua în care speră să devină europarlamentar, Daciana Sârbu şi-a ales ţinuta cu gândul la România. Şi a îmbrăcat-o în cămaşă cu temă populară şi pe fiica ei.

Mircea Diaconu, protagonistul din Buletin de Bucureşti, vrea acum buletin de Bruxelles. "Mai devreme cred că a venit o doamnă cu o vârstă fabuloasă, trecea strada cu greu, un act de civis, despre asta e vorba. Suntem datori cu toţii!", a spus acesta.

Au fost alegeri parţiale şi pentru Parlamentul României. Ilie Năstase vrea să fie senator. Şi-a fost aproape să pună ştampila pe buletinul de vot în faţa tuturor. Pentru un mandat de deputat, aleargă şi Gabi Szabo!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Politicienii români au fost primii la vot