Polițist din București, filmat în timp ce dă de pământ cu un tânăr prins la băut: "Dacă tot te duci la spital, te bat rău!"

De Redactia Observator.
Publicat: 27.03.2020, 11:36.
Actualizat: 27.03.2020, 11:37

Imagini şocante filmate, noaptea trecută, lângă Piaţa Unirii, din Bucureşti. În ele se vede cum un agent de poliţie trânteşte la pământ şi loveşte cu picioarele un tânăr prins la băut, în stradă, în plină restricţie. Conflicte între poliţişti şi oamenii care nu respectă regulile de izolare au apărut, de altfel, în toată ţara.

Imagini cumplite filmate, noaptea trecută, lângă Piaţa Unirii, din Bucureşti. În ele se vede cum un agent de poliţie trânteşte la pământ şi loveşte cu picioarele un tânăr prins la băut, în stradă, în plină restricţie. Conflicte între poliţişti şi oamenii care nu respectă regulile de izolare au apărut, de altfel, în toată ţara. Oamenii se ceartă cu agenţii şi nu se sfiesc să facă live pe Facebook cu tot scandalul. Imagini cu un puternic impact emoţional.

Căzut la pământ, tânărul începe să se vaite. Nervos, poliţistul îl loveşte cu piciorul.

Tânăr - Gata, şefu', gata, şefu'! Gata, şefu'! Gata, gata, gata, gata!

Polițist - Ridică-te şi dă-i drumul în casă!

Tânăr - Da. Mă duc acasă, gata!

Martorii spun că, înainte să-l trântească pe tânăr la pământ, poliţistul l-ar fi lovit cu o rangă.

Polițist - Stau şi mă rog de el, mă! Nici buletinul nu-l are, nici date nu dă! Dar unde te crezi, tu?!

Tânăr - Păi am şi eu buletin! E acasă! M-aţi bătut degeaba! Eu, cu mâna asta, mă duc la spital!

Polițist - Du-te unde vrei! Dacă tot te duci la spital, te bat rău! Să nu te mai găsesc pe stradă la băut! Vă arăt eu Ordonanţă Militară!

Scena s-a petrecut în jurul orelor 21.30, peste drum de Biblioteca Naţională. Tânărul a fost găsit de agenţi la băut, în faţa unui chioşc, alături de prietenii săi. Întrebat de ce nu respectă autoizolarea, acesta a arătat o adeverinţă conform căreia se întoarce de la muncă. Nu avea însă buletinul asupra lui.

Polițist - Ce cauţi pe stradă? Buletinul! Scoate buletinul!

Tânăr - V-am dat adeverinţa!

Polițist - Uite, golani, staţi la băut pe stradă!

Tânăr - Da, şefu', da!

Polițist - Dacă ai ieşit de la muncă, te duci acasă!

În Teleorman, însă, rolurile se schimbă. Un bărbat nu numai că nu înţelege că trebuie să stea în casă, dar îi provoacă pe poliţişti şi transmite totul live pe Facebook.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.