Antena Meniu Search
x

Un poliţist din Buzău a fost prins într-un supermarket făcând un gest la care nu se aştepta nimeni. El poate fi concediat, dacă va fi găsit vinovat

Un polițist local din Buzău este anchetat după ce a fost prins de paznicul magazinului făcând un gest la care nu se aştepta nimeni. Poliţistul, care era în concediu de odihnă, s-a ales cu dosar penal.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 13.05.2021, 17:36

Un polițist local patrulează pe străzile din orașul Buzău
Polițist local acuzat de furt dintr-un supermarket din Buzău - Facebook/ Sindicatul Politistilor Locali Buzau

Bărbatul de 48 de ani, angajat vechi al Poliţiei Locale Locale Buzău, dar care acum era în concediu de odihnă, a mers la un supermarket din oraş de unde a luat de pe rafturi mai multe bunuri. Omul nu avea coş de cumpărături. La casă a plătit produsele, însă nu şi o cutie cu 2 sticle de vin pe care o avea în rucsac.

Totul a fost observat de agentul de pază al magazinului, care a alertat Poliţia.

Polițistul s-a apărat spunând că a uitat de sticlele de vin din rucsac

Întrebat de poliţişti ce s-a întâmplat, poliţistul local a declarat că nu a vrut să fure vinul, ci a uitat să-l scoată din rucsac şi să-l achite la casă, scrie news.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Locale, Sorin Trifan, la nivelul instiutuţiei a fost demarată o anchetă pentru a se stabili dacă  poliţistul local a furat din supermarket. La finalul anchetei, dacă se va dovedi furtul, bărbatul, care este un angajat vechi al Poliţiei Locale Buzău, va fi concediat.

Și Poliţia Judeţeană a deschis în acest caz un dosar penal pentru furt şi continuă cercetările în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Un poliţist din Buzău a fost prins într-un supermarket făcând un gest la care nu se aştepta nimeni. El poate fi concediat, dacă va fi găsit vinovat