Antena Meniu Search
x

Polițist cu MÂNA RUPTĂ, după ce s-a luptat cu un șofer BEAT, la spital

Procurorii din Bârlad au întocmit dosar penal pentru ultraj pe numele unui şofer băut care, în timp i se recoltau probe biologice de sânge la spital, a lovit cu piciorul un poliţist care, în cădere, şi-a fracturat antebraţul şi făcut entorsă la un picior.

Procurorii din Bârlad au întocmit dosar penal pentru ultraj pe numele unui şofer băut care, în timp i se recoltau probe biologice de sânge la spital, a lovit cu piciorul un poliţist care, în cădere, şi-a fracturat antebraţul şi făcut entorsă la un picior.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, şoferul a devenit agresiv în momentul în care a fost imobilizat de către poliţişti la Spitalul de Urgenţă Bârlad pentru a i se recolta probe de sânge, după ce a provocat un accident pe o stradă din Bârlad.

Citește și Scene SĂLBATICE la Codlea, unde un bărbat și-a atacat soția și copilul cu TOPORUL. Atât femeia cât și bebelușul sunt în stare gravă

Bărbatul a lovit cu maşina mai multe autoturisme parcate pe o stradă din oraş, iar, în urma unei sesizări făcute la 112 de către un martor, o patrulă de poliţie a ajuns la locul accidentului, constatând că şoferul era băut.

Citește și MOARTE CUMPLITĂ! O mamă şi-a OTRĂVIT fiica de 9 ani, apoi a ars-o de vie. Totul, ca să se răzbune pe tatăl copilei (VIDEO)

În momentul în care i s-a solicitat să fie testat cu aparatul etilotest, bărbatul a devenit violent, astfel că poliţişti l-au încătuşat pentru a-l transporta la spital, unde să-i fie recoltate probe de sânge.

Citește și Trei români arestați în Italia, după o urmărire spectaculoasă pe autostrada Palermo-Messina. Cei trei ar fi spărgători de locuințe

”La unitatea medicală, şoferul s-a manifestat din nou violent, refuzând să i se recolteze probe biologice de sânge. În consecinţă, bărbatul a fost imobilizat şi supus procedurii de recoltare. În acel moment, şoferul l-a lovit cu piciorul de poliţist, iar acesta s-a dezechilibrat şi a căzut”, a declarat, luni, pentru News.ro responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Vaslui, Loredana David.

În urma loviturii, poliţistul şi-a fracturat antebraţul şi a făcut o entorsă la un picior, el depunând ulterior la Parchetul Judecătoriei Bârlad o plângere pentru ultraj împotriva şoferului.

De asemenea, poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele bărbatului de 60 de ani pentru refuz de recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Sursa: News.ro   

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Polițist cu MÂNA RUPTĂ, după ce s-a luptat cu un șofer BEAT, la spital