Antena Meniu Search
x

Taximetriştii piraţi îi ameninţă din nou cu moartea pe poliţitii care îi amendează

Scandal cu Poliţia în centrul Capitalei. Agenţii au fost ameninţaţi cu moartea de taximetriştii pirat.

Vezi și

Scandal cu Poliţia în centrul Capitalei. Agenţii au fost ameninţaţi cu moartea de taximetriştii pirat. Unul dintre ei a recidivat. A mai fost prins şi acum câteva săptămâni, când conducea agresiv şi fără licenţă. Poliţiştii locali au dat amenzi record şi au făcut şi o plângere penală. Imaginile obţinute în exclusivitate de reporterii Observator arată cât de violenţi sunt taximetriştii de ocazie. 

Taximetristul din imagini a încercat să fugă de poliţiştii locali, iar după ce maşina lui a fost imobilizată în trafic, a trecut la ameninţări cu moartea. Pentru că nu a putut să le dovedească poliţiştilor că face taxi cu acte în regulă, a primit cea mai mare amendă de până acum. 

Poliţiştii locali i-au făcut şi plângere penală, pentru ultraj. Nu este primul taximetrist-pirat care, atunci când este prins, ameninţă cu moartea poliţiştii. 

"Acum te urmăresc pe tine! Eu nu mai fac taximetrie! Deci eu te omor cu mâna mea pe tine, mă! E a doua oară când îmi faci treaba asta!" Imaginile sunt filmate în urmă cu trei săptămâni. A primit atunci o amendă de 11.000 de lei. Aseară, însă, agenţii l-au văzut din nou în trafic. Făcea tot taximetrie, tot ilegal. 

Deşi taximetriştii nu aveau nici autorizaţie de transport, nici licenţă, aveau totuşi încheiate contracte prin care primeau comenzi de la dispeceratele unor companii din Bucureşti.

La începutul anului, reporterii Observator au arătat într-un experiment că oricine poate să cumpere o licenţă de taxi în Bucureşti cu 10.000 de euro. Primăria Capitalei promite însă că de luna viitoare taximetriştii vor trebui să se supună unor reguli stricte dacă mai vor să practice această meserie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Taximetriştii piraţi îi ameninţă din nou cu moartea pe poliţitii care îi amendează