Poliţiştii care au bruscat un şofer în Ialomiţa, anchetaţi (Video)

De Redactia Observator.
Publicat: 23.08.2019, 19:58.
Actualizat: 23.08.2019, 19:59

O nouă acţiune revoltătoare a poliţiei a fost filmată în plină stradă. Un echipaj din Slobozia a încercat să imobilizeze un şofer până când martorii au fost nevoiţi să intervină. Bărbatul era bruscat, iar un trecător care a încercat să-i ia apărarea a fost aruncat violent la pământ.

O nouă acţiune revoltătoare a poliţiei a fost filmată în plină stradă. Un echipaj din Slobozia a încercat să imobilizeze un şofer până când martorii au fost nevoiţi să intervină. Bărbatul era bruscat, iar un trecător care a încercat să-i ia apărarea a fost aruncat violent la pământ. Cei doi poliţişti implicaţi în conflictul din stradă sunt acum cercetaţi.

În centrul oraşului Slobozia se desfăşoară scene uluitoare. Doi tineri poliţişti intervin în forţă pentru a încătuşa un şofer în vârstă, care ar fi refuzat să se legitimeze după ce a parcat ilegal. Agenţii au susţinut că acesta ar fi încercat să îi lovească. Cu lacrimi în ochi, soţia şoferului cere îndurare.

Trecătorii intervin, însă unul dintre ei e pus violent la pământ.

Şi martorul care filmează ajunge să fie luat la întrebări.

Ludmila Dascălu, purtător de cuvânt IPJ Ialomiţa: Conducerea IPJ Ialomiţa a dispus efectuarea de verificări cu privire la modul de intervenţie al poliţiştilor şi repectarea prevederilor legale

În acest moment, poliţiştii aflaţi în misiune acţionează în baza ghidului elaborat de Ministerul de Interne. Proceduri noi de legitimare, de încătuşare sau de conducere la secţie au fost introduse în legea care dă puteri sporite poliţistului, trimisă de mai bine de o lună la Palatul Cotroceni pentru promulgare.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.