Antena Meniu Search
x

Poliţiştii care au bruscat un şofer în Ialomiţa, anchetaţi (Video)

O nouă acţiune revoltătoare a poliţiei a fost filmată în plină stradă. Un echipaj din Slobozia a încercat să imobilizeze un şofer până când martorii au fost nevoiţi să intervină. Bărbatul era bruscat, iar un trecător care a încercat să-i ia apărarea a fost aruncat violent la pământ.

de Redactia Observator

la 23.08.2019, 19:59

Vezi și

O nouă acţiune revoltătoare a poliţiei a fost filmată în plină stradă. Un echipaj din Slobozia a încercat să imobilizeze un şofer până când martorii au fost nevoiţi să intervină. Bărbatul era bruscat, iar un trecător care a încercat să-i ia apărarea a fost aruncat violent la pământ. Cei doi poliţişti implicaţi în conflictul din stradă sunt acum cercetaţi. 

În centrul oraşului Slobozia se desfăşoară scene uluitoare. Doi tineri poliţişti intervin în forţă pentru a încătuşa un şofer în vârstă, care ar fi refuzat să se legitimeze după ce a parcat ilegal. Agenţii au susţinut că acesta ar fi încercat să îi lovească. Cu lacrimi în ochi, soţia şoferului cere îndurare. 

Trecătorii intervin, însă unul dintre ei e pus violent la pământ.

Şi martorul care filmează ajunge să fie luat la întrebări. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În acest moment, poliţiştii aflaţi în misiune acţionează în baza ghidului elaborat de Ministerul de Interne. Proceduri noi de legitimare, de încătuşare sau de conducere la secţie au fost introduse în legea care dă puteri sporite poliţistului, trimisă de mai bine de o lună la Palatul Cotroceni pentru promulgare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Poliţiştii care au bruscat un şofer în Ialomiţa, anchetaţi (Video)