Antena Meniu Search
x

”Trage, dacă tragi! Mă duc să iau toporul să vă dau în cap!” Polițiști sfidați de un șofer din Timiș care circula fără permis

Scene șocante s-au petrecut în localitatea timișeană Liebling, unde trei polițiști s-au luptat să rețină un șofer care circula fără permis la volanul unei mașini neînmatriculate.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 24.04.2020, 09:52

Polițiști sfidați de un șofer din Timiș care circula fără permis Vezi și
  • Polițiștii au oprit un șofer care circula fără permis la volanul unei mașini neînmatriculate.
  • Polițiștii au tras un foc de avertisment când situația a devenit tensionată.

Chiar dacă agenții au tras un foc de avertisment pentru a-l calma pe șofer, acesta i-a amenințat că ”merge după topor și le dă cu el în cap”.

Incidentul a fost filmat de martori.

Echipajul de poliție a observat în trafic un autoturism care avea montate plăcuțe de înmatriculare din carton. Au încercat să îl oprească pe șofer pentru control, însă acesta a încercat să scape.

L-au ajuns pe o stradă lăturalnică, în fața unui imobil. În acel moment, cel de la volan, în vârstă de 20 de ani, împreună cu pasagerul din dreapta, în vârstă de 32 de ani, au devenit recalcitranți. Polițiștii au încercat să calmeze situația însă un al treilea bărbat a ieșit din casa în dreptul căreia erau opriți. Individul era agresiv și a încercat să intervină pentru a-l scăpa pe șofer din mâinile oamenilor legii.

Pentru că situația devenea din ce în ce mai tensionată, unul dintre polițiști a tras un foc de avertisment, în plan vertical, însă agresorii nu s-au lăsat impresionați: Trage, mă, dacă tragi! Mă duc să iau toporul să vă dau în cap!”

Șoferul și prietenii lui au fost amendați și s-au ales cu dosare penale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » ”Trage, dacă tragi! Mă duc să iau toporul să vă dau în cap!” Polițiști sfidați de un șofer din Timiș care circula fără permis