Antena Meniu Search
x

Polițiștii amenință că intervin în forță la priveghiul lui Emi Pian. „Nimeni n-are nimic cu nimeni” (Video)

Polițiștii amenință că intervin în forță la priveghiul lui Emi Pian, liderul Duduienilor fiind așteptat acasă de zeci de persoane venite să-și ia rămas bun de la interlop. Polițiștii s-au văzut nevoiți să-i amenințe că vor interveni în forță dacă nu respectă măsurile de distanțare.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 05.08.2020, 17:04

Polițiștii amenință că intervin în forță la priveghiul lui Emi Pian Vezi și
  • Interlopul Emi Pian a fost ucis într-o răfuială cu membrii unui clan rival.
  • Crima a avut loc pe o stradă din Sectorul 6, în urma unui scandal izbucnit din cauza banilor.

Rudele au chemat mai mulți cântăreți de manele care să dedice versuri de jale lui Emi Pian, interlopul ucis într-o răfuială cu membrii unui clan rival.

”Există niște legi. Nimeni n-are nimic cu nimeni. Toți suntem oameni, toți ne dorim să trăim cât mai mult. Două lucruri: nu vreau muzică tare și nu vreau să fie aglomeratie. Dacă nu respectați normele suntem nevoiti să intervenim în forță. Noi nu vrem să facem asta”, spune un polițist îmbrăcat în civil unuia dintre organizatorii priveghiului.

Crima a avut loc pe o stradă din Sectorul 6, în urma unui scandal izbucnit din cauza banilor, la o partidă de barbut la care ar fi participat și membri ai grupării Rinu, din Chitila.

Între cele două clanuri a izbucnit un scandal, iar Pian a fost înjunghiat de mai multe ori cu cuțitul. A fost dus la spital de fiul lui, însă hemoragia a fost prea puternică.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Polițiștii amenință că intervin în forță la priveghiul lui Emi Pian. „Nimeni n-are nimic cu nimeni” (Video)