Antena Meniu Search
x
LIVE

Polițiștii au descins la traficanți de tutun pe Internet din București și alte trei județe

Mai multe persoane bănuite de trafic de tutun pe Internet s-au trezit cu poliția la ușă, miercuri dimineață, într-o acțiune de amploare care s-a desfășurat în București și pe raza județelor Ilfov, Călărași și Giurgiu.

De Ana Maria Ghiarasim la 28.10.2020, 11:00
  • Polițiștii pun în aplicare 17 mandate de  percheziție domiciliară, în București și pe raza județelor Ilfov, Călărași și Giurgiu.
  • Suspecții sunt cercetați într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de deținere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile (tutun).

Potrivit Poliției Capitalei, 80 de polițisti ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 pun în aplicare 17 mandate de  percheziție domiciliară, în București și pe raza județelor Ilfov, Călărași și Giurgiu, într-un dosar penal în care se fac cercetări privind săvârșirea infracțiunii de deținere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile (tutun).

Suspecții sunt acuzați că au oferit spre vânzare, pe site-uri specializate și pe rețele sociale, cantități de tutun, pe care le-ar fi expediat ulterior prin firme de curierat sau prin alte servicii poștale.

La sediul Poliției Sectorului 4 vor fi conduse mai multe persoane pentru audieri. 

Polițiștii din cadrul Poliției Sectorului 4 -  Serviciul de Investigare a Criminalității Economice continuă cercetările în această cauză.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Polițiștii au descins la traficanți de tutun pe Internet din București și alte trei județe