Antena Meniu Search
x

Politistii de la Serviciul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii s-au apucat desene animate

Politistii de la Serviciul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii s-au apucat de filme. De desene animate. Au postat pe site doua materiale educative. Cum n-au avut buget, politistii s-au ocupat personal de povesti.

Vezi și

Discriminare. Un concept explicat copiilor printr-o poveste simpla. Un urs brun ajunge la Polul Nord, in mijlocul ursilor polari. Ce urmeaza? Numai politistii care previn criminalitatea inteleg. Pentru ca ilustrarea povestii lasa de dorit.

Dincolo de dinamica si detaliile lasa de dorit. Personajul povestii isi tot schimba infatisarea. Ba e mare, ba e mic. Ba e Balu, ba Winnie the Pooh. In neregula e si faptul ca politistii care s-au apucat de desen si-au imaginat viata la Polul Nord ca cea din satul romanesc.

Alta poveste. Alta morala. Asa cum cuiele lasa urme in perete, greselile au consecinte. Doar ca si aici, detaliile din imaginile care ar trebui sa ii educe pe copii starnesc rasul, daca nu ingrijorarea.

Cei responsabili pentru publicarea celor doua materiale educative pe site-ul politiei au comentat situatia intr-un comunicat. Ne-au spus ca nu au avut buget pentru realizarea lor. Deci nu au putut plati profesionisti. De desene s-au ocupat chiar politistii. Asa cum s-au priceput.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Politistii de la Serviciul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii s-au apucat desene animate