Antena Meniu Search
x

Poliţiştii din Ploieşti vor să stopeze cursele ilegale din oraş! Autorităţile deja întocmesc dosare PENALE!

Sunt tot mai mulţi şoferi teribilişti care se şicanează în trafic sau organizează întreceri pe cât de ilegale, pe atât de periculoase. Cursele cu bolizii sunt în mare vogă. Însă la Ploieşti, poliţiştii vor să le oprească. În weekend, zeci de agenţi şi jadarmi au prins în flagrant nu mai puţin de 8 tineri cu vârste între 20 şi 29 de ani care se întreceau cu maşinile. Cu toţii s-au ales cu dosar penal şi au devenit pentru o perioadă pietoni după ce poliţiştii le-au reţinerea permiselor de conducere.

Vezi și

Sunt tot mai mulţi şoferi teribilişti care se şicanează în trafic sau organizează întreceri pe cât de ilegale, pe atât de periculoase. Cursele cu bolizi sunt în mare vogă. Însă la Ploieşti, poliţiştii vor să le oprească. În weekend, zeci de agenţi şi jadarmi au prins în flagrant nu mai puţin de 8 tineri cu vârste între 20 şi 29 de ani care se întreceau cu maşinile. Cu toţii s-au ales cu dosar penal şi au devenit pentru o perioadă pietoni după ce poliţiştii le-au reţinerea permiselor de conducere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Poliţiştii din Ploieşti vor să stopeze cursele ilegale din oraş! Autorităţile deja întocmesc dosare PENALE!