Antena Meniu Search
x

Poliţistul din Capitală, care a tras cu un pistol cu bile asupra unui tânăr, cercetat pentru abuz de funcţie

Poliţistul care a tras cu un pistol cu bile asupra unui tânăr, în centrul Capitalei, ar putea fi cercetat pentru abuz de funcţie. Procurorii au început ancheta fără a acuza deocamdată nicio persoană, dar fac cercetări privind regimul armelor în acest scandal

Vezi și

Poliţistul care a tras cu un pistol cu bile asupra unui tânăr, în centrul capitalei, ar putea fi cercetat pentru abuz de funcţie. Procurorii au început ancheta fără a acuza deocamdată nicio persoană, dar fac cercetări privind regimul armelor în acest scandal

Pe internet au apărut înregistrări de zeci de minute cu imagini de la incident. Sunt scene şocante în care se vede clar cum poliţiştul are arma îndreptată spre tineri. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional. 

Poliţistul a tras de trei ori. Direct în capul adolescentului de 19 ani.

Ora 1 noaptea, inima capitalei. Plin de sânge, împuşcat, Ionuţ zace pe asfalt, în braţele prietenei lui. Poliţistul îndreaptă din nou arma spre ei.

Agentul flutură arma prin aer. În faţa lui, un tânăr ridică mâinile. Brusc, adolescentul rănit intră în şoc.

Disperaţi, zeci de oameni strigă după ajutor. Cei doi agenţi iau pe sus un alt tânăr şi îl închid în dubă.

Prin aer, încep să zboare sticle. Una dintre ele aterizează direct în capul poliţistului. Faţa i se umple rapid de sânge. La faţa locului ajung şi jandarmii.

Au trecut aproape 20 de minute şi soseşte şi Ambulanţa. Iar Ionuţ ajunge în sfârşit pe o targă. Şi apoi direct la spital. A pierdut sânge şi are răni la cap.

Poliţiştii au altă variantă.

Ei susţin că au fost împuşcaţi în cap cu un pistol cu bile de către poliţişti.

Dar imaginile filmate de martori îi contrazic. Unul dintre agenţi a scos pistolul şi a tras, fără avertisment. Direct în cap. Tinerii manifestau împotriva defrişărilor ilegale, iar agenţii le-au cerut actele.

Ionuţ le-a dat buletinul. Dar scandalul a degenerat rapid. Iar agentul a tranşat conflictul cu arma.

Reprezentanţii poliţiei locale susţin în continuare că nimeni nu a folosit arma. În timp ce procurorii au început cercetările.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Poliţistul din Capitală, care a tras cu un pistol cu bile asupra unui tânăr, cercetat pentru abuz de funcţie