Antena Meniu Search
x

Poliţistul,luat pe capotă, de un şofer de origine turcă, luptă pentru viață

Poliţistul care a fost luat pe capotă, de un şofer de origine turcă şi a fost târât mai bine de 300 de metri a trecut printr-o nouă operaţie. Medicii de la Spitalului Floreasca i-au pus un tub, în gât, pentru a-l ajuta să respire

Vezi și

Poliţistul care a fost luat pe capotă, de un şofer de origine turcă şi a fost târât mai bine de 300 de metri a trecut printr-o nouă operaţie. Medicii de la Spitalului Floreasca i-au pus un tub, în gât, pentru a-l ajuta să respire. 

Este cea de-a patra intervenţie pe care a suferit-o în ultimele trei săptămâni. Viaţa lui depinde în continuare de aparate. Ministerul de Interne va pune la dispoziţie un avion, pentru ca agentul să poată ajunge la tratament, în Israel. Deocamdată nu poate fi însă transportat.

Dimineaţă, poliţistul a fost băgat din nou în operaţie. Medicii i-au făcut o traheostomie, adică i-au montat un tub în trahee, pentru oxigenarea plămânilor şi evitarea infecţiilor care pot să apară la bolnavii intubaţi. Până acum, Gheorghe Ionescu a fost operat de trei ori, la abdomen.

Cristina, soţia poliţistului nu mai are lacrimi, nici glas, de când îşi veghează soţul, în salonul de terapie intensivă din spitalul Floreasca.

Raed Arafat şi ministrul de Interne, Gabriel Oprea l-au vizitat din nou, la spital, pe poliţist. Ministerul de Interne va pune la dispoziţie un avion, pentru transferul poliţistul în Israel.

Dar deocamdată nu poate fi mutat. În weekend va veni din nou la Bucureşti un specialist de elită mondială, în terapie intensivă, de la Spitalul Universitar din Ierusalim. Starea poliţistului va fi reevaluată şi în funcţie de evoluţia lui, medicii vor lua o decizie.

Poliţistul Gheorghe Ionescu este unul dintre cei mai buni agenţi de la Brigada Rutieră a Capitalei. El a fost luat pe capotă, la începutul acestei luni de Abdullah Ataş, un milionar de origine turcă. Bărbatul s-a urcat băut la volan şi a trecut de două filtre ale poliţiei. În clipa în care poliţistul Gheorghe Ionescu s-a pus în faţa maşinii lui, cu intenţia de a-l opri, Ataş, l-a luat pe capotă, l-a târât şi apoi l-a aruncat, printr-o manevră periculoasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Poliţistul,luat pe capotă, de un şofer de origine turcă, luptă pentru viață