Antena Meniu Search
x

REVEDERE EMOȚIONANTĂ: Pompierul-erou din Pitești l-a vizitat pe Snoopy, câinele pe care l-a salvat de la moarte

Pompierul-erou din Piteşti care a salvat un câine dintr-un incendiu este, de acum, vedetă. Sute de români din ţară, dar şi din străinătate l-au felicitat pe Facebook.

Vezi și

Pompierul-erou din Piteşti care a salvat un câine dintr-un incendiu este, de acum, vedetă. Sute de români din ţară, dar şi din străinătate l-au felicitat pe Facebook.

La 35 de ani, plutonierul major Mugurel Costache este soţ, tată şi, mai ales, om. În marea de oameni panicaţi de incendiul izbucnit într-un bloc din Piteşti, el a ales să salveze un câine aflat pe moarte. Pe Snoopy.

“Chiar nu voiam, să ştiţi, să-l las să moară. Chiar era să se ducă. Şi mi-am zis în gândul meu: băi, nu te las!”, povestește Mugurel.

Şi nu l-a lăsat. Pompierul-erou a învăţat de pe internet cum să acorde primul-ajutor animalelor, cu doar câteva zile înainte. Snoopy a avut noroc.

Pe acelaşi subiect

Datorită plutonierului major Mugurel Costache, patrupedul a primit o nouă şansă la viaţă. Perioada critică nu a trecut, dar medicii sunt optimişti. Gestul făcut de pompierul devenit erou a impresionat mii de oameni. Români din ţară, dar şi din străinătate l-au felicitat. Vecinii chiar îl opresc pe stradă, doar să-i strângă mâna.

“Mi-a plăcut foarte mult şi sunt mândră de el”, spune Raisa, fiica pompierului.

Proprietarul câinelui, rănit și el în incendiu, este în stare foarte gravă și medicii se luptă să îi salveze viața.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » REVEDERE EMOȚIONANTĂ: Pompierul-erou din Pitești l-a vizitat pe Snoopy, câinele pe care l-a salvat de la moarte