Antena Meniu Search
x

Ponta schimba salarizarea bugetarilor

Premierul Victor Ponta a anuntat ca schimba legea salarizarii functionarilor publici

"Pasul urmator pe care vrem sa-l facem in toamna este o regandire totala a administratiei. Legea salarizarii unice a bugetarilor nu s-a aplicat niciodata. Am ajuns in aberatie in care platim un medic rezident cu 1.000 de lei si un chestor care nu face nimic cu 150 de milioane sau un director. Deci, trebuie sa facem o lege a salarizarii mult mai credibila pentru acest an".

"Trebuie sa vedem ce are de facut un minister, o primarie, ce buget are si apoi fiecare sa aiba libertate, dar sa nu-i plateaca pe toti la fel, deci vrem mai multa flexibilitate. Acum, daca vrei sa dai afara pe cineva care nu munceste, te da in judecata si pierzi, suntem prizoneri in aceasta chestiune", a  mai spus premierul Romaniei pentru Antena3. De asemenea, acesta a precizat este nevoie de un salarim minim pe economie si de unul maxim.

"Asta va fi o reforma cu adevarat reala a administratiei publice, pentru ca nu mai putem merge mai departe asa, e nevoie de o schimbare pe care nu a facut-o nimeni in 23 de ani", a mai declarat Victor Ponta.

Foto: Intact Images

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Ponta schimba salarizarea bugetarilor