Antena Meniu Search
x

Săptămâna albă dinainte de postul Paştelui. Ce trebuie să ştii

Săptămâna viitoare începe cel mai important dar şi cel mai greu post de peste an postul Paştelui. Timp de şapte săptămâni, credincioşii care postesc nu vor consuma nici produse din carne şi nici lactate.

de Redactia Observator

la 04.03.2019, 14:14

Vezi și

Săptămâna viitoare începe cel mai important dar şi cel mai greu post de peste an postul Paştelui. Timp de şapte săptămâni, credincioşii care postesc nu vor consuma nici produse din carne şi nici lactate. Vor avea însă şi zile cu dezlegări la peşte. Mult mai puţine ca în timpul postului Crăciunului ce-i drept. Până atunci însă mai sunt câteva zile în care putem savura preparate care conţin lactate. Mai e ceva de care trebuie să ţinem cont - sufletul.

Înainte de începerea oficială a postului trebuie să ştiţi că există săptămâna albă. Ce înseamnă mai exact? Că în această săptămână putem să consumăm produse lactate, deasemenea cafeaua se poate bea cu lapte sau să mâncăm dimineaţa nişte ouă fierte. Această săptămâna face şi trecerea mai uşoară către luna care urmează în care se vor consuma doar fructe şi legume. 

Chiar dacă pare că nu putem face prea multe combinaţii din legume, există alternative şi cele mai bune sunt salatele de obicei. Totuşi, schimbări facem nu doar la mâncare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Săptămâna albă dinainte de postul Paştelui. Ce trebuie să ştii