Antena Meniu Search
x

Postarea unei mame pe Facebook a provocat o anchetă la Inspectoratul Şcolar Bucureşti! Femeia se plânge că ghiozdanul copilului ei este prea greu!

Geanta cântăreşte o pătrime din greutatea corpului copilului şi îi pune astfel sănătatea în pericol.

Vezi și

Femeia şi-a exprimat nemulţumirea faţă de greutatea ghiozdanului fiului ei. Geanta cântăreşte o pătrime din greutatea corpului copilului şi îi pune astfel sănătatea în pericol. Mama spune că ar fi dispusă să plătească pentru un dulap în care fiul să îşi ţină rechizitele, pentru că şcoala nu e dotată cu aşa ceva. Postarea a devenit virală pe internet, iar inspectorii şcolari s-au autosesizat.

"Copilul meu cântăreşte 16 kilograme. Este un fost prematur de grad foarte mare, iar rucsacul lui are 4 kilograme. După două zile îi tremură genunchii. Din învăţământul acela gratuit al domnului ministru sunt dispusă să cheltuiesc cam 180 de lei. Atât ar costa un dulăpior special să-şi lase manualele acolo. La şcoală am găsit toată înţelegerea. Suntem în situaţia paradoxală în care atât învăţătorul, cât şi şcoala ni se alătură, dar practic, gratuitatea inexistentă a învăţământului împiedică găsirea unei soluţii", s-a plâns, pe Facebook, o mămică. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Postarea unei mame pe Facebook a provocat o anchetă la Inspectoratul Şcolar Bucureşti! Femeia se plânge că ghiozdanul copilului ei este prea greu!