Antena Meniu Search
x

POVESTEA sfâșietoare a IOANEI, a 56-a rănită din Colectiv care a pierdut lupta cu viața. Mama ei, chirurg, nu a putut face nimic pentru a-şi salva fiica

Ioana, o tânără frumoasă de numai 18 ani, era olimpică la matematică, iar până în ultima clipă mama ei, medic chirurg, a încercat să o salveze

Vezi și

Ioana, o tânără frumoasă de numai 18 ani, era olimpică la matematică, iar până în ultima clipă mama ei, medic chirurg, a încercat să o salveze.

Avea 18 ani şi venise în Bucureşti cu geanta plină cu schiţe şi cu vise. Ioana, o olimpică din Mizil, se pregătea să devină arhitect. Pe 30 octombrie, s-a oprit la Colectiv. A fost decizia care i-a schimbat destinul. Ioana n-a mai trăit decât 17 zile. A intrat în comă şi s-a stins cu mama lângă ea. Medic chirurg, mama n-a putut să-şi salveze copilul. Ioana a fost o minune de fată. A fost fata de zece a unui colegiu din Mizil. Şi al 56-lea nume pe lista neagră de la Colectiv.

Era o fată frumoasă şi deşteaptă, iubită şi apreciată de toată lumea. Adolescenta de 18 ani avea o pasiune pentru ştiinţele exacte, fiind olimpică la matematică, şi îşi dorea enorm să devină arhitectă. Iar pentru acest lucru se pregătea intens. Ironia sorţii face ca mama Ioanei să fie medic chirurg.

Din nefericire a fost la clubul Colectiv in noaptea tragica de 30 octombrie, iar ranile mult prea grave i-au adus sfârşitul. Ioana se află în moarte cerebrală.

Fără a cunoaşte starea în care se află Ioana, prietenii şi apropiaţii i-au transmis pe reţelele de socializare mai multe de mesaje de susţinere. "Dumnezeu îi încearcă pe cei puternici, dar tot el îţi va da puterea să depăşeşti aceste momente dificile! Voinţă de fier să ai, toată lumea te iubeşte şi îţi este alături, cu gândul şi cu sufletul! TREBUIE SĂ ÎNVINGI, VIAŢA ABIA ACUM ÎNCEPE, COPILE!", scrie o amică a acesteia. Nici profesorii din Mizil nu au uitat-o pe adolescenta pe care o dădeau tot timpul exemplu colegilor de clasă.

În urma incendiului din clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. În 17 zile de la tragedie au decedat alte 29 de persoane, numărul victimelor ajungând, luni, la 56.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost rănite şi internate în spitale din Capitală. Dintre acestea, aproximativ 40 au fost transportate spre unităţi sanitare din străinătate, însă nouă au decedat, trei în Marea Britanie, unul în Israel, doi în Olanda, unul în drum spre Elveţia, unul în Franţa şi unul în Germania.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » POVESTEA sfâșietoare a IOANEI, a 56-a rănită din Colectiv care a pierdut lupta cu viața. Mama ei, chirurg, nu a putut face nimic pentru a-şi salva fiica