Antena Meniu Search
x

POVESTEA sfâșietoare a lui ALEX IANCU, al 59-lea rănit din Colectiv care a pierdut lupta cu viața

Pasionat de muzică, mereu cu zâmbetul pe buze, înconjurat de prieteni, mare iubitor de concerte - el a fost Alexandru Mihai Iancu, al 59-a rănit din Colectiv care a pierdut lupta cu viața

Vezi și

Pasionat de muzică, mereu cu zâmbetul pe buze, înconjurat de prieteni, mare iubitor de concerte - el a fost Alexandru Mihai Iancu, al 59-a rănit din Colectiv care a pierdut lupta cu viața. Un tânăr de numai 22 de ani, absolvent de ASE, pentru care muzica rock era mai presus de pasiune: un adevărat mod de viață.

A așteptat cu ardoare concertul din Clubul Morții

Alex și-a dorit cu ardoare să meargă la concertul trupei preferate. Dovadă stă și o postare din 29 octombrie, în care tânărul postase  coperta de album a trupei, cu mențiunea „Mâine. Goodbye to Gravity. Colectiv. Album nou. Hai!”. Nu avea de unde să știe că era ultimul concert din viața sa. Alături i-au fost și câțiva prieteni care au supraviețuit. Acum i-au scris mesaje cu adevărat emoționante de rămas-bun. „Odihnească-se în pace! Am sperat şi m-am rugat până în ultima clipă, dar nenorocirea s-a întamplat! Suntem alaturi de familie! R.I.P.”, i-a scris un amic.

Trei săptămâni de luptă

Alex a fost internat timp de trei săptămâni la Spitalul "Sfântul Ioan”, în stare critică. Avea arsuri pe mai bine de jumătate din suprafața corpului, dar și arsuri la nivelul căilor respiratorii. În ultimele zile făcuse complicații renale și digestive, iar medicii nu au mai putut să-l salveze. Trei dintre răniții internați după 30 octombrie în acest spital au murit. În prezent, nu mai există nicio victimă a incendiului din Colectiv internată la Sf. Ioan. În țară, mai sunt 44 de răniți internați în spitalele din București, dintre care 13 se află în stare gravă, iar șapte în stare critică. Despre cei din urmă, medicii spun că starea lor poate oscila de la oră la oră. Pacienții în stare gravă sunt internați la Floreasca, la Spitalul de Arsuri și la Bagdasar-Arseni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » POVESTEA sfâșietoare a lui ALEX IANCU, al 59-lea rănit din Colectiv care a pierdut lupta cu viața