Antena Meniu Search
x

Povestea tragediei din Bulgaria

În drumul spre casă, 27 de români s-au întâlnit cu moartea! E tragedie românească în Bulgaria! Autocarul care îi aducea în ţară, după o vacanţă în Turcia, s-a răsturnat într-o curbă periculoasă.

Vezi și

În drumul spre casă, 27 de români s-au întâlnit cu moartea! E tragedie românească în Bulgaria! Autocarul care îi aducea în ţară, după o vacanţă în Turcia, s-a răsturnat într-o curbă periculoasă. 

O tânără s-a stins pe loc. Avea 27 de ani şi era în autocar cu sora ei. Ea a supravieţuit, dar e grav rănită! Alţi cinci oameni se zbat între viaţă şi moarte! Răniţi foarte grav, au fost aduşi în ţară cu elicopterele!

Era iadul, în intuneric! Nici nu se iviseră zorile, iar chiciura transformase şoseaua în patinoar. Au alunecat spre moarte. Un copac bătrân, de la marginea şoselei, i-a salvat! În el s-a oprit autocarul. 

Puteau ajunge în prăpastie. 27 de oameni s-au trezit aruncaţi unii peste alţii. Simona, o tânără de 27 de ani, nu a supravieţuit impactului! S-a stins sub ochii surorii ei.

Se întorceau cu toţii de pe plajele plajele însorite din Kuşadasi, Turcia. Au plecat sâmbătă după-amiază spre ţară. Erau la trei ore distanţă de Bucureşti, când s-a întâmplat nenorocirea!

A durat aproape o jumătate de oră până când au sosit echipajele. Românii au fost duşi la cel mai apropiat spital. Pe holuri, asistentele şi medicii încercau să trieze victimele.

Cei sase raniti in accident au fost adusi la spitalul din veliko tornova. au fost stabilizati, pana cand trei aeronave din romania au ajuns aici, i-au preluat si i-au dus la spitalele din capitală

În România, s-a dat alarma. A fost cod roşu de salvare!

Ora 13:00. Primul elicopter a aterizat pe pământ românesc! A adus o femeie grav rănită. La Spitalul Floreasca, o aştepta o rudă. O tânără care a sărutat-o de încurajare! S-a bucurat când a văzut că e conştientă.

La o jumătate de oră distanţă, aterizează cel de-al doilea elicopter. E adus un bărbat de 65 de ani. Fusese în vacanţă împreună cu soţia lui. La spital, îl aştepta nora.

Cei care nu au fost grav răniţi, au fost chemaţi la poliţie, în Bulgaria. Să explice ce s-a întâmplat şi dacă şoferul avea viteză.

Presa bulgară scrie că şoferul de 44 de ani a fost reţinut. Firma la care lucra tace mâlc. La sediu, nu era nimeni. Însă, poliţia susţine că avea toate avizele. Acum, cei care au supravieţuit spun că şi-au învăţat lecţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Povestea tragediei din Bulgaria