Antena Meniu Search
x

S-a câştigat cel mai mare premiu din istoria jocului Joker. Biletul de peste 4,5 milioane de euro s-a jucat în Teleorman

Loteria Română a anunţat, joi, că s-a câştigat cel mai mare premiu din istoria jocului Joker, în valoare de peste 4,5 milioane de euro.

Premiul de 4,5 milioane de euro la Joker a fost castigat

Loteria Română a anunţat, joi, că s-a câştigat cel mai mare premiu din istoria jocului Joker, în valoare de peste 4,5 milioane de euro.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi seară, de Loteria Română, la tragerea Joker de azi s-a câştigat cel mai mare premiu din istoria acestui joc, în valoare de 20.573.472,67 lei (peste 4,45 milioane euro).

Biletul câştigător a fost jucat la o agenţie din judeţul Teleorman. 

”Biletul norocos a fost jucat la agenţia 34-003 din Alexandria, judeţul Teleorman şi a fost completat cu două variante simple, preţul acestuia fiind de numai 7,30 lei”, anunţă Loteria Română.

Pe acelaşi subiect

Numerele extrase la Joker au fost: 20 + 1, 12, 45, 38, 23. 

Ultima data premiul de categoria I la Joker s-a câştigat în data de 13.11.2016 şi a fost în valoare de 15.199.876,18 lei.

Conform Regulamentului privind organizarea şi administrarea jocurilor loto, câştigătorul are la dispoziţie 90 de zile de la data tragerii pentru a-şi revendica premiul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » S-a câştigat cel mai mare premiu din istoria jocului Joker. Biletul de peste 4,5 milioane de euro s-a jucat în Teleorman