Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Metoda inedită găsită de un preot din Cluj pentru a asigura distanța între credincioși: ”Veți fi poftiți la o floricică la alegere”

Un preot din Florești, Cluj, a ales o soluție ingenioasă pentru a se asigura că enoriașii vor păstra distanțarea fizică în timpul slujbelor religioase.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 17.05.2020 , 08:38

O biserică din Florești își așteaptă credincioșii cu flori colorate desenate în curte
O biserică din Florești își așteaptă credincioșii cu flori colorate desenate în curte - Facebook/ Parohia Ortodoxa „Sfântul Ioan Iacob Hozevitul”
  • Curtea unei biserici din Florești, Cluj, s-a umplut de flori colorate.
  • Desenele sunt menite să-i ajute pe credincioși să păstreze distanțarea fizică.

Curtea Bisericii „Sfântul Ioan Iacob Hozevitul” din Floresti, Cluj, s-a umplut de flori colorate, desenate la distanța recomandată de 1,5 metri, pe care enoriașii sunt invitați să se așeze pentru a asculta Sfânta Liturghie, în aer liber.

”Potrivit îndrumărilor autorităților bisericești vom respecta prevederile legale ale stării de alertă. Vom sluji afară în altarul de vară, iar dumneavoastră credincioșii noștri, veți purta mască și veți păstra distanța de 1, 50 m unul față de celălalt. În acest semn la intrarea în curtea Bisericii veți fi poftiți la o floricică la alegere”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a bisericii.

Totodată, reprezentanții parohiei din Florești le pun la dispoziția enoriașilor ”substanțe de dezinfectare pe care trebuie să le folosiți și când veniți și când plecați”. 

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat probleme în obţinerea adeverinţelor care vă atestă vechimea în muncă?
Observator » Stiri sociale » Metoda inedită găsită de un preot din Cluj pentru a asigura distanța între credincioși: ”Veți fi poftiți la o floricică la alegere”