Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Acuzaţii de hărţuire sexuală la un cămin de bătrâni din Focşani! Directorul ar fi cerut plată "în natură" de la o infirmieră

Acuzaţii de hărţuire sexuală la un cămin de bătrâni din Focşani! Directorul instituţiei, care este şi preot, e anchetat după ce o infirmieră a făcut plângere la poliţie că ar fi sechestrat-o şi ar fi încercat să o violeze. Femeia susține că a vorbit cu mai mulți superiori ai şefului ei, dar nu a găsit înțelegere.

de Redactia Observator

la 30.08.2018 , 15:06

Acuzaţii de hărţuire sexuală la un cămin de bătrâni din Focşani! Directorul instituţiei, care este şi preot, e anchetat după ce o infirmieră a făcut plângere la poliţie că ar fi sechestrat-o şi ar fi încercat să o violeze. Femeia susține că a vorbit cu mai mulți superiori ai şefului ei, dar nu a găsit înțelegere. Ba mai mult, ar fi fost întrebată dacă nu cumva este "amanta supărată" a preotului, care vrea acum să se răzbune.

Infirmiera de 34 de ani povesteşte cu groază cum şeful ei ar fi lovit-o şi ar fi încercat să o violeze, după ce ar fi sechestrat-o mai bine de patru ore în biroul de protocol.

Directorul, care este şi preot la o biserică din Focşani, i-ar fi reproşat femeii că nu a dat şpagă atunci când a fost angajată, aşa că trebuie să-i plătească "în natură".

Vezi și

Totul s-a întâmplat la sfârşitul turei de noapte. La acea oră în cămin erau numai bătrânii internaţi şi un coleg al infirmierei. Femeia spune că a reuşit să scape după ce telefonul preotului a sunat insistent iar bărbatul a ieşit din birou. Atunci au aflat şi colegii ei ce s-a întâmplat.

Încurajată de colegi, infirmiera a depus pângeri la superiorii directorului de la căminul pentru bătrâni.

Informaţiile au ajuns până la edilul din Focşani care a avut însă o reacţie ce a bulversat-o pe infirmieră.

Căutat de jurnalişti, preotul acuzat de tentativă de viol s-a ferit să-i întâlnească. La telefon a spus că infirmiera exagerează.

Cu certificatul medical care atestă că a fost agresată, infirmiera a ajuns şi la poliţişti şi a depus plângere împotriva şefului ei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Acuzaţii de hărţuire sexuală la un cămin de bătrâni din Focşani! Directorul ar fi cerut plată "în natură" de la o infirmieră