Antena Meniu Search
x

Pretexte bizare de despărţire

"Nu este vina ta, eu sunt problema!" Probabil este cea mai previzibilă modalitate de a încheia o relaţie. Te nemulţumeşte partenerul, ai acumulat o serie de frustrări, dar nu vrei să-i răneşti sentimentele, aşa că transferi totul asupra ta. E un mod elegant de a te despărţi de cineva, chiar dacă lasă loc de interpretări.

Vezi și

 Aceasta este poate una dintre cele mai haioase despărţiri din lume. Dar, în viaţa de zi cu zi, lucrurile nu stau tocmai aşa. Iubitul nu te împinge de pe o stâncă, tu râzi şi în cădere îi dai papucii. Nu. Există fel şi fel de motive ciudate pentru care oamenii se despart.

Psihologii spun că un alt motiv important pentru care oamenii caută tot felul de pretexte în momentul în care vor să se despartă de o persoană, ar fi nevoia de a evita un moment jenant. Însă ceea ce nu ştiu ei este că un asemenea comportament denotă imaturitate.

Aşa că cel mai bine este să tragem aer în piept şi să spunem lucrurilor pe nume. Adevărul doare. Ştim. Însă de cele mai multe ori este mai sănătos.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Pretexte bizare de despărţire