Antena Meniu Search
x

Prima DECLARAŢIE a unuia dintre acţionarii Clubului Colectiv! "Sunt împietrit de durere"

Costin Mincu transmite, prin avocatul său, că regretă extrem de tare ce s-a întâmplat vineri noaptea în clubul Colectiv şi spune că nu s-a gândit niciodată că se va întâmpla o asemenea tragedie

Vezi și

Costin Mincu transmite, prin avocatul său, că regretă extrem de tare ce s-a întâmplat vineri noaptea în clubul Colectiv şi spune că nu s-a gândit niciodată că se va întâmpla o asemenea tragedie

"Sunt împietrit de durerea din mine și din jurul meu. Am pierdut colegi și prieteni dragi în noaptea care ne-a îndoliat pe toți. Alții se zbat la margine de viață, pe paturi de spitale. Sunt cu ei, cu toți, în gând în fiecare clipă de acum și până când voi închide ochii. Am vrut să fac din Colectiv o poveste frumoasă, pentru că am crezut mereu în pasiunea mea cea mai mare: muzica. Povestea s-a sfârșit printr-un coșmar. O parte din mine a murit pe 30 octombrie la Colectiv. Aș vrea să pot șterge lacrimile de pe obrajii celor care i plâng pe cei care s-au dus. În schimb, nu pot decât să stau cu capul plecat în fața judecății. Regret enorm tot ce s-a întâmplat", a scris avocatul acţionarului pe Facebook.

Ultima zi de doliu naţional a fost şi prima petrecută în celulă pentru cei trei patroni ai clubului groazei. Aceştia au fost reţinuţi luni seară, după ore bune de audieri la Parchetul General.

Soarta lor depinde acum de un judecător care va decide astăzi dacă vor fi arestaţi cel puţin pentru următoarele 30 de zile. Procurorii i-au pus sub acuzare pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Costin Mincu, unul dintre acţionarii clubului "Colectiv", a avut un istoric dubios al firmelor pe care le deţine. Două dintre barurile sale au luat foc, unul în anul 2010, iar celălalt în 2014.

CITEŞTE ŞI Cei trei patroni ai Clubului Colectiv au fost reţinuţi

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Prima DECLARAŢIE a unuia dintre acţionarii Clubului Colectiv! "Sunt împietrit de durere"