Antena Meniu Search
x

PRIMA REACŢIE a antrenorului Simonei Halep după ratarea trofeului de la Roland Garros: "Va fi greu zilele următoare. Sper că va merge acasă ca să fie alături de prieteni şi familie"

Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, a declarat că românca are multe motive să fie mândră după parcursul pe care l-a avut în ultima perioadă, el menţionând că sportiva a avut un sezon foarte bun pe zgură.

Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, a declarat că românca are multe motive să fie mândră după parcursul pe care l-a avut în ultima perioadă, el menţionând că sportiva a avut un sezon foarte bun pe zgură.

"Din punctul nostru de vedere, Simona poate fi mândră de ce a făcut. A avut un sezon minunat pe zgură. Înfrângerea din finală va fi greu de digerat, dar cred că Simona îşi va reveni şi va fi apoi o jucătoare mai bună. Sunt încrezător că va trece peste asta. A doua finală de Grand Slam. Este ceva extraordinar să ajungi în finală şi finalele sunt greu de câştigat. De aceea este atât de special când în sfârşit le câştigi. Multe sportive au pierdut mai multe finale înainte să câştige una. Simona are multe motive să fie mândră. Va fi greu zilele următoare. Sper că va merge acasă ca să fie alături de prieteni şi familie, se va regrupa şi apoi va fi dornică să revină şi să se pregătească pentru Wimbledon. Simona trebuie doar să muncească mult în continuare, să revină mai puternică şi să îşi dea altă şansă. Am încredere deplină că va câştiga un astfel de trofeu", a spus Cahill, potrivit wtatennis.com. 

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, a ratat câştigarea turneului de la Roland Garros, după ce a pierdut, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 4-6, 3-6, a doua finală disputată în carieră, cu Jelena Ostapenko. Letona, numărul 47 WTA, câştigat primul ei trofeu ca profesionistă, la câteva zile după ce a împlinit 20 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » PRIMA REACŢIE a antrenorului Simonei Halep după ratarea trofeului de la Roland Garros: "Va fi greu zilele următoare. Sper că va merge acasă ca să fie alături de prieteni şi familie"